Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha kapcsolatba kerülnék...

Ha kapcsolatba kerülnék Istennel, akkor tényleg nem érezném magam egyedül?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mondja ezt nekem állandóan, hogy váljak nyitottá az Istennel való kapcsolatra, mert akkor nem érezném a magányt soha többé, hiszen Isten mindig velem lenne.

De én valahogy ezt nem tudom "átérezni". Nekem arra lenne szükségem, hogy valaki néha fizikailag ott legyen velem, megöleljen. Valószínűleg én vagyok túl korlátolt, de Isten (ha van), nekem olyan megfoghatatlan.

Valaki volt ilyen helyzetben? Mármint, hogy sokszor érezte magát egyedül, és ennek hatására csökkent ez az érzés?

25/N

2016. márc. 14. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10-es, de rendkívül intelligens ember lehetsz... :D :D Kár volt pazarolnod a betűket. De nekem is, hogy egyáltalán reagáltam a válaszodra. :D
2016. márc. 14. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo! Hozzam josz felesegul? 29/f
2016. márc. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!