Mit tehetnék, a így érzem magam?
Mostanában állandóan rossz a kedvem. Igazából néha úgy érzem, mint ha tönkre akarnám tenni magam, mint ha ez valami tudatalatti dolog lenne.
Szoktam cigizni (piros marlboro, ami egyik legerősebb), gondolkoztam, hogy lehet kéne füvet is szerezni, egy időben vágtam magam és sokszor érzem, hogy ha folytatom ezeket a dolgokat, akkor tönkre fogom tenni magam.
Valami jó tanács? A pszichológus azt ne mondjátok, mert jártam, de szerinte nincs semmi bajom.
A pszichológus szerintem tévedett, bár nem tudhatom pontosan, hogy mi történt...
Voltál másiknál is, vagy csak egynél?
Egyébként meg lehet, hogy új dolgokat kellene kipróbálnod. Új emberek, új ismeretek, új lehetőségek, új barátságok? Lehet, hogy kibillentene ebből az állandó rosszkedvből. Bár nagyon nem írtad le, hogy szerinted ez mitől lehet, szóval erre nehéz ezek alapján bármit is írni...
Egynél voltam csak.
Lehet, hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!