Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
19 éves F vagyok.. 2 éve dolgozom. Rengeteg tanfolyamot csináltam. Sok mindenhez értek de mégsem vagyok boldog.. 1,5 éve depressziós vagyok ráadásul még szociális fóbiàm van.. Meg próbáltam az elmúlt 5 hónapba be kerülni egy társaságba, ennek most vége.. Viszonylag jól éreztem magam velük, voltak pillanatok amikor nem. Ilyenkor magamba fordultam.. Nem foglalkoztam senkivel és ez nekik nem tetszett. Most megint egyedül vagyok.. Senkire nem számíthatok. Nincs semmi ami fel tudna viditani.. Barátnő próbáltam de nem találtam magamnak valót.. Gondoltam arra hogy ha el költöznék messze.. (Nyíregyházarol Győrbe) talán itt hagyom a sok csalódást, bánatot. Attól félek hogy megint gyógyszerekhez nyúlok.. Legutóbb próbáltam öngyilkos lenni.. Nyugtató alkohol.. Míg aludtam valahogy ki hánytam.. Nem volt kellemes az ébredés.. Gondoltam még rá hogy össze szedem magam anyagilag és itt hagyok mindent.. El tűnök..2016. márc. 1. 03:38
1/5 A kérdező kommentje:
Válaszokat előre is köszönöm
2016. márc. 1. 03:42
3/5 anonim válasza:
Egy pszichológus felkeresése valóban hasznos lehet.
A gyógyszereket pedig mellőzd, mert azok még ronthatnának a helyzeteden!!
Esetleg család, akikre támaszkodhatnál?
Az elköltözés akár még jó ötlet is lehetne, hiszen új életet kezdhetnél.
DE előtte keres fel egy pszichológust, mert ilyen fiatalon ez nagyon nem jó!
Remélem, sikerül magad mögött hagynod a depressziót!Szorítok neked!
4/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg tesómmal élek külön.. Több mint 2 éve.. Ritkán hétvégente találkozom a szüleimmel.. De otthol sem vagyok nyugodt..
Köszönöm!!
2016. márc. 1. 11:10
5/5 anonim válasza:
Fóbia és rossz hozzáállásra gondolkodást ajánlom. Ehhez egy mester pszichológus vagy életsegítő adhat útmutatást.
Semmiféle hozzád való embert még nem találtál.
Én is csak 1et.
Írj rám s segítek s akár lehet több is.
19F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!