Kétségbe esett 20-n évesek klubja-van ilyen az országban vagy csináljunk?
Csak azok a fiatalok lehetnéek tagok akiknek nincsenek barátaik, párjuk, jó munkahelyük és pénzük. Munka után, délutatánonként és este össze járhatnánk közösen sírni, szidni a politikusokat és az összes többi bérenc embert amiért így kiszelektálnak, esetleg közös érvágást is szervezhetnénk. Alakíthatnánk egy szektát is a későbbiek folyamán.
Magányos, elhagyatott emberek, mit szóltok?
Nincs az a pénz vagy szabadidő, hogy én ilyenre elmenjek. Elég nekem a magam gondja, semmi kedvem, hogy mások nyomorát is hallgassam. Nincs rosszabb annál amikor egy elkeseredett ember még jobban elkeseredik. Inkább az kéne, hogy kilábaljunk a depresszióból, a magányból, és nem az, hogy még jobban belesüllyedjünk.
Amúgy meg utána mit csinálsz azokkal a tagokkal akik időközben találnak társat maguknak? Vagy lesz jobb munkájuk? Kirúgod őket??
3-as!
Bekerülni csak felérés után lehet, akinél látszik, hogy van esély a kilábalásból az be sem kerülhet a csoportba!
Azt még elfelejtettem írni, hogy csak meleg férfiak kerülhetnének be...
Hülye ötlet.
Mondjuk nekem van jó állásom, de én is magányos vagyok, kevés barátom van, akik vannak, azokkal is ritkán találkozom sajnos, de inkább javítani próbálok a helyzetemen, időnként megpróbálom kihasználni az alkalmat az ismerkedésre, ahelyett, hogy sajnáltatnám magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!