Hogyan válhatok zárkózott emberből lazábbá?
Lassan 30 leszek és se barátnőm, se barátaim, azaz szociális életem a nullával egyenlő. Ezen szeretnék változtatni. Mindig is magamnak való, befelé forduló ember voltam.
Már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy egyedül fogok meghalni. A kétségbeesés már olyan méreteket öltött, hogy felmerült bennem a pszichológushoz fordulás gondolata. (habár a lélektant mindig humbugnak tartottam).
Akaratosan változtass magadon; írd felül addigi tudatalatti érzéseidet, személyiségedet.
Ha rám írsz segítek. Egyenlőre csak változás akarást írtál, problémát nem.
Hát szerinted erre "Hogy tudnék több oxigént szerezni?" mit írjak?
Arra meg hogy ne legyél zárkózott egyetlen egy megoldás létezik. EMBEREK KÖZÉ KELL MENNI!
Boltba jársz? NA. Akkor menj be egy Média Marktba aztán keress egy eladót hogy ajánljon neked egy porszívót, de miért pont azt, az mivel tud többet, stb, legalább 20 percig beszélgethetsz vele, aztán jöhet egy másik bolt, másik érdeklődés.
Elindulni az úton tökéletesen jó lesz, legalább ráeszmélsz hogy nem is olyan nehéz a dolog. Ja, kinézhetsz valami jó csajt is a hajszárítóknál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!