Érezte már valaki, hogy nincs értelme másokkal megismerkednie, mert annyira más mint a többiek, nem tud beleilleszkedni a masszába?
Az első igaz rám, a második kijelentés nem.
Nem fáj a magány, nem látok semmit sem kiúttalannak.
Ugyanígy érzek de azt javaslom próbáld meg pozitívabban felfogni a helyzetet mert hosszútávon nem vezet jóra.
Természetesen keveredtem már olyan társaságba, ahol nem jöttem ki senkivel. Nem is értettem őket hogy mit miért csinálnak, olyan megjátszós fura figurák voltak. Nem is volt szimpi egyik sem, és hülyén éreztem magam ott.
Ellenben volt másik viccesebb társaság, akikkel együtt röhögtünk vihogtunk, abba egyből beleillettem.
Egyébként suliban is mindig csak 2-3 emberrel jöttem jól ki, tehát velem van a baj valószínűleg, nem vagyok egy társasági lény, de nekem jó volt így is. Sosem vágytam arra, hogy mindenki szeressen.
Én negatív, pesszimista emberekkel vagyok körülvéve, akiknek ha mondok valamit csak néznek rám nagy szemekkel, mintha kínaiul beszélnék. Ezért nem mondok inkább senkinek semmit. Persze ez kihat az ismerkedésre is.
De ettől függetlenül nem vagyok magányos. Amúgy meg soha nem voltam társaságpárti.
Nem tudok elmenni bulizni. Akik bulizni járnak, azok leisszák magukat, én meg nem vagyok ilyen. Akik meg nem isznak, azok meg nem járnak bulizni. paff..
Szeretnék igényes helyekre menni, de a korosztályom csak a fesztiválokon meg a kocsmának hívott disznóólakban érzi jól magát. paff2. :)
Vannak még hasonló emberek, csak türelmesen és tartósan kell keresni.
A középszerű alak engem lenéz, hülyének tart. A művészekkel, hírességekkel, vagy az egyszerű, nyílt emberekkel értem a szót. A massza nem érdekel.
Ha pedig megtanulod élvezni a saját magad társaságát, nagyon vonzó ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!