Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztétek már úgy, hogy nem...

Éreztétek már úgy, hogy nem akartok emberi formában létezni?

Figyelt kérdés

2016. febr. 12. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
néha lennék macska. egész nap fekszenek, simogatják oket és nyalják magukat
2016. febr. 13. 02:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze, néha elfantáziálgattam róla, milyen lenne, ha nem embernek születek. Pl. milyen lenne madárként repülni. De most meg vagyok békülve az emberi mivoltommal.
2016. febr. 13. 08:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Én csak azt, hogy semmilyen formában sem szeretnék létezni.
2016. febr. 13. 16:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze, jelenleg is azt érzem! :) Nekem a legnagyobb problémám nem is az emberi testtel van, az emberi lélekkel! Ha tudnám, megszüntetném. Az érzéseket, a szívet, a lelket, mert ez az, ami beteggé tesz! Úgyhogy szívesen lennék leopárd, tigris vagy akár sas, delfin, bármi, ami nem ember.
2016. febr. 13. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát persze. Embernek lenni nem könnyű. De nem azért, mert alapjában véve nehéz lenne, hanem mert azzá teszik embertársaink egymás életét. Amúgy a világgal semmi baj, a Föld tökéletes hely. Az emberek b asszák szét az életet, a környezetet.
2016. febr. 14. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze, a bökkenő, hogy a tudományom állása ott tart, hogy ezt lehet abbahagyni, nem pedig más alternatívára váltani. (ha mégis van más, az kikapcsolásnál derülhet ki).

Amikor eljutottam odáig, hogy lássam, más emberek, érdekcsoportok és az ő szabályaik révén emberi létem egy karámba, vagy, ha jobban tetszik, mókuskerékbe van korlátozva, és létjogom kb. annyi időre szól, amíg profitálható vagyok, ráadásul e létbe fektetett energiáim hasznának nagyobb része jut érdemtelen másokra, tkp. értelmetlen a létem.

Ezt-azt esetleg még kipróbálhatok, bár olyan dolgokat nem tudok felsorolni, amiért aztán rettentő értelme van a folytatásnak, aztán indulás a lejtőn.

2016. márc. 4. 14:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Én például szívesen lennék egy ilyen lény: [link]
2016. márc. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!