Az en hibam hogy maganyos vagyok?
jó, hát akkor igen, a te hibád :D
segítséget kérsz, vagy tanácsot, de konkrétan semmit nem árulsz el magadról, aztán kapsz egy rossz választ, ami szerinted nem kielégítő...mégis mit vársz?
azért a te hibád, mert sem itt, és valószínű magadban sem tudod tisztázni azokat a dolgokat, amik esetleg negatívan hatnak a jellemedre. ide is azért jöttél, hogy hátha valaki megerősít abban, hogy még véletlenül sem te vagy a hibás, hanem a világ a szar...
"Az en hibam hogy maganyos vagyok?" Mindig a te hibád is, egy kapcsolatért ketten felelnek, szóval te is megteszed a magadtól telhetőt, bármi is van, mindig többre mész azzal, ha te is beleteszel és nem csak másokban keresed a szálkát folyton.
Amúgy meg miért ne lenne a te hibád? Senki sem fog sajnálva futni utánad, SENKINEK sem érdeke az, hogy te ne legyél magányos. Szerintem senkit sem érdekel, hogy magányos vagy-e vagy sem, mégis minek érdekelné őket???? Ha fontosnak tartod, ismerkedj, másképp nincs értelme a picsogásnak. Senkinek sem lesz bűntudata attól, hogy nem esik bele az "ízlésedbe", sok normális ember, ha akar kapcsolatot, és egy idő után szükségesnek érzi, akkor levesz az elvárásaiból, ha azt látja, hogy neki nem jut több bármennyire is próbálkozik. Ha meg nem szándékszol, de mégis vágysz egy jó kapcsolatra, attól még picsogással nem mész sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!