Egy virtuális valóságot nyújtó szemüveg is át tudja adni a barátnő érzését?
Még soha nem volt barátnőm, társaságom sem és szűz is vagyok.
Nem szoktam szinte semmit gépezni, de láttam hogy megjelenik ez az "ocolus rift" szemüveg amivel bármibe belélheted magad.
Drága nagyon, de elvileg lesznek rajta barátnő szimulátorok.
Szerintetek át tudja adni azt az érzést vagy hasonlót amikor barátnőd van?
Akinek megvolt a teszt szemüvege annak milyen tapasztalatai vannak róla?
18/f
Tessék, ez már többet tud majd, mint egy sima szemüveg:
Hát ne is haragudj, de ilyen hozzáállással már én sem csodálkozom, hogy nincs barátnőd. Van egy kis problémád, és az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan lehetne helyettesíteni a barátnőt... De elárulom, sehogy.
Egyébként ez a nemiszerves dolog is csak kifogás, olyan nincs, hogy az "orvosok nem akarnak segíteni". Mi a bajod pontosan? Anonim oldalon vagyunk, leírhatod nyugodtan, ha tudunk, adunk tanácsot. Olyan bajod biztos nincs, ami másnak ne lett volna már, és amin ne lehetne segíteni. Ne kifogásokat keress, hanem vegyél erőt magadon.
Jó ha már 2 en is kérdezitek elmondom.
1 kemény zsírcsomó van a péniszem közepén (alsó részén) és emiatt vagyok önbizalomhiányos.
Gondolkodtam azon hogy előny is lehet mert amiért kidudorodik belőle a lány jobban élvezheti, de csaknem...
Szerintem ha meglátnák akkor el is köszönnének tőlem mert ez nem normális.
Egyebkent ez nem kis probléma hogy nem tudok csajozni... Soha életemben nem beszeltem még lánnyal.
Es a zsírzsomó már 5 éve ottvan.
Állva nem annyira tudorodik ki, de lankadva nagyon rosszul néz ki.
Bocsánat:
1 borsó méretű csomó és egy másik lencseméretű mellette.
Ja es ez is lemaradt.
Nem fertőző.
De esztétikailag csúnya...vagyis inkább furcsa.
Gondolom így te sem mennél oda egy lányhoz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!