Egy virtuális valóságot nyújtó szemüveg is át tudja adni a barátnő érzését?
Még soha nem volt barátnőm, társaságom sem és szűz is vagyok.
Nem szoktam szinte semmit gépezni, de láttam hogy megjelenik ez az "ocolus rift" szemüveg amivel bármibe belélheted magad.
Drága nagyon, de elvileg lesznek rajta barátnő szimulátorok.
Szerintetek át tudja adni azt az érzést vagy hasonlót amikor barátnőd van?
Akinek megvolt a teszt szemüvege annak milyen tapasztalatai vannak róla?
18/f
Ember, a barátnő érzését semmi nem adhatja vissza. Ez nem egy szimulálható dolog, amit gépek helyettesíthetnek... Ha így állsz a nőkhöz, egy darabig nem is lesz még barátnőd.
Persze nem mondom, hogy béna vagy stb., mert egyáltalán nem erről van szó, lehet csak még nem jutottál el odáig, hogy komolyan is gondolj arra, hogy szerezz egy nőt, de hidd el, előbb-utóbb eljön ez is, jön majd magától a dolog, amikor jönnie kell, nem kell erőltetni. De ne akard a nőket gépekkel helyettesíteni.
Az igazi barátnőszerzés nekem nem fog menni...
Bár sosem próbáltam meg, de tudom mi lenne a válasz. :/
Ráadásul nemiszervi problémám is van, de az orvosok nem segítenek csak kenőcsöket adnak ezért a szüzességem sem veszíthetem el.
Ezért szeretnék egy ilyet.
Iskolán kívül mindig itthon vagyok és ezért lenne is időm használni.
Amúgy a látvány egy szűz fiúnak nem helyettesítheti az érzéseket?
Mert még nem láttam közelről sem lányt. (értsd: 30-40 centi)
Nem lehet barátnőm. :/ Abban bíztam hogy legalább ezzel megtapasztalhatom legalább egy kicsit hogy milyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!