Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Netes társkeresőn volt mostaná...

Netes társkeresőn volt mostanában sikere valakinek?

Figyelt kérdés

Én szeretném,de nem jön össze próbálkozom,de nem sok lány jöhet szóba ilyen oldalról azok egy része ki sem jön az oldalra vagy nem írnak vissza esetleg elkezdünk levelezni,de vége szakad.

Több oldalon voltam már,de semmi sem.

2016. jan. 30. 23:50
1 2
 11/11 anonim válasza:

Jóindulatúan mondom nőként, most néztem bele néhány netes társkeresőbe - a férfiak többsége borzasztó igénytelen képeket tölt fel (a nők egy része is egyébként), viseltes ruha, puffadt arc, borosta, folytathatnám. Némelyik fotó egyenesen riasztó... A nők számára a társkeresés úgymond félelmetesebb, hiszen ők a gyengébbik nem, félnek a zaklatástól, kellemetlen helyzetektől, h kihasználják őket, stb. és ha nem szimpi a fotó, akkor beindul a menekülés, legalábbis nálam...

Eleve nagyon nehéz, mert mit ad vissza egy fotó, de csípjétek ki rendesen magatokat, készítsetek, vagy készíttessetek barátokkal stb, minél több képet, és válasszatok ki párat, ami jól sikerült, és csak azokat töltsétek fel.

2016. febr. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!