Van egyáltalán esély párt találni így?
Nincsen kidolgozott testem, nincsen diplomám, se millióim a bankban.
Munkahelyen dolgozok (érettségim, szakmám van), nem kell nélkülöznöm, ha kell valami, azt azért akkor meg tudom venni.
Én azt vettem észre, hogy nem igazán lehet sikeres az ember a párkapcsolatban, így. F
Valamilyen értéked van, vagy csak annyi az összes tulajdonságod, hogy diploma nélküli dolgozó ember vagy?
Amíg így gondolkozol magadról, csak olyan vagy mint a filmek névnélküli, kis semmi mellékszereplői.
Aki szerint egy nőnek jó test, pénz és diploma kell csak, az eláshatja magát, mert halvány lila fingja sincs a nőkről.
Lesz, csak nem egy ketdiplomas, sportos bombanot fogsz fogni magadnak hanem egy csunyacska, butacska, koverecske teszkó penztarost.
Tudnod kell mi a szinted, ennyi.
Egyszerű matek öcsém.. hány százaléka a facér férfiaknak kigyúrt kockahas dúsgazdag diplomás? Talán 10% ? Szerinted a nők 90%-ának ki fog jutni? Na ugye.
Hiába kapar a maradék 90% nő ha a "felső 10%"férfi már rég foglalt,beállhat másodiknak szeretőnek talán,de akkor is marad még bőven neked és a társaidnak is üres lik.
Ezek mind felszínes dolgok. Az értelmes nők a személyiségedbe fognak beleszeretni, nem a testedbe/diplomádba/pénzedbe. Nem értelmesre meg ne hajts. ;)
Legyél ápolt, igényes, kedves, nyitott, járj el ismerkedni, másra nem lesz szükséged ahhoz, hogy párt találj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!