Alapítunk egy forever alone bandát?
Ohh
Én a lelkemet fogom ápolgatni, úgy érzem. Másfél hete szakítottunk barátommal, akit sajnálatos módon még mindig szeretek, együtt terveztük tölteni a Valentin-napot, ráadásul a szülinapja is pont aznap lesz, hogy mindenképpen eszembe jusson... Ahj :(
De amúgy benne vagyok :D
Ha már bandázok, alaposan megválogatom a tagokat. Azonban itt senkit sem ismerek.
De ha bandát alapítanék, akkor olyanokból állna, akiket pont nem érdekel az egész valentin napi felhajtás, mert minden nap egyenlő nekik, lehetőségekkel a szórakozásra. :D
Én egy kicsit máshogy képzelem el, én nem annyira sajnálom ilyenkor hogy egyedül vagyok, szerintem nagyon gáz akik ezt a napot így felfújják, aztàn a többi napon meg alig lepik meg a párjukat.
Elmennék reggelizni valahova, ahol a közelbe van egy virágbolt, és röhögnék a srácokon akik pánikszerűen szaladnak virágot venni.
Majd beülnék moziba egyedül! Aztán a film után sétálgatnék egy kicsit, duna parton, várban esetleg, vennék egy kàvét, elmennék könyvtàrba olvasni egy nagyon jó könyvet, majd néznék naplementét, hazajönnék és tovább olvasnék, megnéznék egy sorozatot.
Jóval boldogabb nap lenne így egyedül is mint a sok ál párnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!