Csak én vagyok ennyire forever-alone?
Hetek óta munkanélküli vagyok. Nincs egyetlen barátom sem. Az utóbbi időben az a szokásom, hogy a nyiregyi korzóban felmegyek az emeletre és csak bambulok a forgalomra, vagy benn a földszintre. Ez normális szokás/tevékenység? Más szokott ilyet csinálni?
23/F
Nekem szimpatikus, én is szoktam ilyet csinálni. Bár kétlem, hogy normálisak lennénk ...
23f
Szeretem mikor 23 éves gyerekek dobálóznak a forever alone kifejezéssel, milor néhány hete egyedül vannak...
Se kutyám se macskám, se barátnőm, nem is akarok aktív kapcsolatot, minden barátom külföldön, egyedül dolgozom... 38/f én joggal használnám magamra ezt a kifejezést :)
A forever nem csak azt jelenti, hogy "örök életen át", hanem azt is, hogy "mindig, folyamatosan".
Persze kötözködni forever kell....
Én pont ugyan ezen esek át mint te, nincs meló sehol, nem mintha nem keresném, lonely vagyok én is, de remélem nem forever, tavaly végeztem suliban, egyetemen meg túl magasra rúgott a ponthatár úgyhogy egy évet csúszva oda nem kerülök be. Szóval barátok sincsenek, nem sok ismerősöm van egyébként sem.
Szerintem nem abnormális amit csinálsz, csak pusztán unatkozol, gondolom. Néha én is szeretem figyelni az embereket, kiülök egyedül egy padra a téren és szemlélődök. Szóval szerintem emiatt ne aggódj. Valami hobbid biztos van, maximum kereshetsz valami egyéb elfoglaltságot is amiben tevékenynek érezheted magad.
csöves leszel ha nem vigyazol!!
Utan mar nem tudsz ittt gyk.-ni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!