Nem tud rajtam segíteni senki. Mit tegyek?
Csak Te tudsz változtatni, nem is biztos, hogy a régi életedet jó lenne, ha visszakapnád. A dolgok okkal történnek, személyek okkal kerülnek be és ki az életünkből.
Hallgasd Szabó Péter önfejlesztő ingyenes motivációs videóit, nem hiszem, hogy nála mélyebbre kerültél. A másik dolog meg sablonos, de valóban az idő tud csak pár dolgon segíteni, azt pedig ki kell bekkelni sajnos. Fel a fejjel! Gondolj arra, hogy a gödör legaljáról már csak felfelé visz az út!
Nem akarok bunkón lejönni, úgyhogy ne vedd úgy.
Tud segíteni, csak te nem tudod elképzelni hogy hogyan. Ha egyedül nem megy, el kell menni és segítséget kell kérni. Ha együtt dolgoztok rajta sikerülni fog.
Nekem ilyenkor az szokott segíteni, ha csak az őszinte érzelneket mutatom ki. mármint nálam ez ugy jön, hogy nem mosolygok senkire, nem szólok enkihez, bánatos vagyok, nem nevetek, csak az olyan dolgokra koncentrálok amit muszáj elvégeznem: tanulás, egyebek, aztán megyek aludni.
Általában szerencsér ilyenkor az emberek sem szólnak hozzám, így nem tudok bunkó lenni velük.
Egy ideig így vagyok, ameddig bírom, (egy két hét, vagy egy hónap) aztán általban magától elmúlik a fájdalomérzet, és újra a régi leszek
Próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!