Mit tegyek nagyon hianyzik?
Figyelt kérdés
Egy olyan lany vagyok aki elzárkózik a világtól akinek nem nincs senkije aki nem osztja meg az érzelmeit gondolatait senkivel... idaig. 2 hete elkezdtem beszelni neten egy fiúval akit nagyon meg kedveltem. Mindennap azert akartam hazaerni a pokolbol hogy vele irhassak, neki lemertem irni minden hülyeségemet minden apro gondomat. Velem volt. Aztan elkezdett perverz lenni olyanokat irt... de turtem mert nem akartam ot is elvesziteni. Aztan nem tudom mitortent. Mar nem irta a perverzsegeit mart nem irt semmit. Nagyon szomoru vagyok mert ő az egyetlen ember aki velem volt, ma is ha en nem irnak ra... nem ir vissza vagy egyszoval válaszol. Mit tegyek? Nem akarok folyton rairni nem akarom zaklatni de nem birom ki nem akarok újra teljesen egyedul lenni... hiányzik úgy erzem most hogy meg a lelkemet is oda adnám erte...2016. jan. 10. 22:41
1/8 anonim válasza:
Bunkó a gyerek hagyd keress más olyan fiut akinsk irhatsz bármikor és bármit
2/8 anonim válasza:
Az élő emberek se megbízhatók se szentek , a tvben se az arany igazságot közvetítik . Egy net fanton meg pláne aki le is szerepelt . Megszokunk megkedvelünk sok mindent , ez egy csapda felejtsd el . Készség fejlesztő csoportokat hobbi kört érdemes keresni , az épít minden tekintetben . Az egyedüllét is hasznos , a tömegben lenni és zagyvaságokat tenni értelmetlenebb .
3/8 anonim válasza:
Biztos meg akart répázni :) csak rájött hogy nálad ez nagyon lassan érhető el, ezért már nem érdekled.
Ez történt.
4/8 anonim válasza:
Rossz emberre pazaroltad a bizalmadat, mert már nagyon kellett valaki. Keress tovább, barátnőt is, mert az is segít a magány feloldásában, nyitottan és aktívan, de ne siess a szíved kiöntésével.
5/8 anonim válasza:
igen valószínűleg a srác nem csak beszélni akart veled...lehet ezért se ír hogy észrevedd komolyan vesz ,vagy pedig letett rólad .
6/8 anonim válasza:
Szia.
Keress egy normális chatpartnert,aki nem él vissza azzal,hogy magányos vagy.
Ha gondolod írhatsz nekem is,van már egy ilyen pen-friendem,vele is tök jól elvagyunk és van barátnőm is úgyhogy,nem vagyok kiéhezve senkire :D
21/F
7/8 anonim válasza:
Szerintem ezt valahogy tudasd vele. Vezesd rá egy beszélgetésben. Aztán meglátod, hogy reagál. Ha fontos ne hagyd veszni. Vesztenivalód nincs. Irj neki!
8/8 anonim válasza:
Semmiképpen ne írj neki, ne akaszkodj rá, ne szolgáltasd ki magad!!!! Felejtős. Majd lesz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!