Milyen érzés boldognak lenni?
Mindenkit más tesz boldoggá,lehet az egy autó,egy barát/barátnő,vagy akár egy szép cipő,vagy egy jó teljesítmény önmagunktól.
Szerintem fontos,hogy az embernek legyenek céljai,hiszen ha azokat elérjük,akkor boldogok leszünk. :)
A boldogság egy drog amit az agy akkor valaszt ki, ha az agyad nagy teruleten ugyanazt a mintat aktivalja. Leggyakoribb eset erre ha a rövidtávú és a hosszú távú memóriád azonos lesz, és akkor a legdurvább, ha aktívan épp azt a mintát alkalmazod amiben azonosak.
Pl. Egy csomó régi emlékezetes alkalom van az életédben, hogy fingottal. 5 perce megint volt egy ilyen eset, és épp eldurrantottal egyet.
Volt egy hatalmas boldogsági hullámom 18 évesen. Állandóan görcsben volt a gyomrom (pozitív értelemben), nem tudtam aludni (folyton vártam, hogy másnap legyen), sokat mosolyogtam, minden embert szépnek, különbözőnek, érdekesnek láttam. Produktívabb is voltam, mint valaha, játékos voltam és vidám, néha eléggé szentimentális.
El múlt már azóta... Teljesen máshol vagyok már. Voltam azóta nagyon padlón is.
Nem tudom elképzelni milyen lehet úgy élni, hogy 2 éves korod óta SOHA! nem voltál boldog. Szerintem ez lehetetlen... De ha mégis így vín, akkor az rettenetesen szomorú, a boldogságot nem hiszem, hogy le lehet írni, azt érzed.. :/ de ezt találtam Neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!