Hogyan viselhetném jobban a magányt?
Figyelt kérdés
Sokszor napok eltelnek úgy, hogy senkivel nem beszélhetek egyáltalán. Ezt elég nehezen viselem, új emberekkel ismerkedni nincs lehetőségem.
Hogyan viseljem ezt jobban?
2015. dec. 26. 18:27
1/6 anonim válasza:
szia!
miért nincs lehetőséged ismerkedni? hány éves vagy? F/L?
2/6 anonim válasza:
Miért nem próbálsz ismerkedni az interneten.
Hogy lehet leviselni a magányt, azt én is szeretném tudni.
3/6 anonim válasza:
A nettel nekem csak nagyon rossz tapasztalataim vannak. Én inkább a személyes dolgot próbálnám erőltetni. Elviselni sajnos nem nagyon lehet, ha nem találsz megoldást.
4/6 anonim válasza:
Ne törődj bele! Nem kell magányosnak lenned! És mindenkinek van párja és lelki társa a világban. Légy türelmes :)
5/6 anonim válasza:
Én zenét hallgatok, nem járok közösségbe nem vagyok társasági ember, így legtöbbször zenét hallgatok.
6/6 Gaál Ibolya válasza:
Kezdj bele valamilyen tevékenységbe, járj valamilyen tanfolyamra!/pl.képzőművézseti, nyelv, OKJ stb.Előbb-utóbb kialakul a társasági köröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!