Egyetemisták! Valaki akinek igénye van másfajta szórakozásra ia mint az ivás, kocsmázás, discozás? Ti egyetemista éveitekben hogy oldjátok/oldottátok meg a szociális életet?
Már végzős vagyok de az elmúlt két évben sokat gondolkodtam ezen... Bármilyen sportot szívesen űzök (bowling, billiárd, úszás, gokart amik most hirtelen eszembe jutnak),magával ah alkohollal sincs problémám, csak szerintem az max velejárója, és nem célja egy összejövetelnek.
22/F Budapest
Nah örülök, hogy ennyi normális ember összegyűlt, nem akartam senkit sem megbántani a kérdésemmel. :P Lehet tulajdonképpen én látom rosszul, és amiket hallok, az csak a felszín, valójában senkinek sem ez az egyetlen szórakozási módja, pusztán nekem úgy jön le, hogy egyesek divatból meg felvágásból isszák le magukat tajrészegre. Néha elég kiábrándító tud lenni, mikor olyan embereket látok, akik teljesen kifordulnak magukból :(
Utolsó előttivel szívesen beszélgetek, ha már így felajánlottad, mindenkinek ment a zöld :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!