Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan egyetemista, aki...

Van olyan egyetemista, aki nem bulizós?

Figyelt kérdés
Az egyetemen szinte csak bulizós emberekkel találkozok és senkit nem találok, akinek másra lenne igénye. Senkivel nem vagyok egy hullámhosszon, pedig nem rossz fejek ott az emberek és én is elég közvetlen vagyok, szívesen elbeszélgetek bárkivel és kezdeményezni is szoktam. De valahogy nem sikerül egy hullámhosszra kerülnünk és ennek szerintem az az oka, hogy más az érdeklődés. De hasonló érdeklődésűt nem találok, mint én. Van itt olyan egyetemista, aki még így van vele?

2014. szept. 7. 20:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Nekem mindig volt 1-2 ismerős, akivel csak a felvezető sörözésig jutottunk, aztán inkább elmentünk nézni egy filmet, vagy tovább dumálni.
2014. szept. 7. 20:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2014. szept. 7. 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Van, de az egyetemi szakok a reál képzéseket leszámítva kb. arról szólnak, hogy ki tud többet inni, meg kritikátlanabbul viselkedni, nem a tanulásról.
2014. szept. 7. 20:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán mentem bulizni/inni, inkább kockának számítottam.
2014. szept. 7. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
78%

Én is ezzel a problémával küzdöttem, és én se találtam senkit úgy mond, de a többieknek meg volt a baráti társasága (Bp-iek voltak)én meg vidéki) úgyhogy nem mentünk el soha bulizni, tehát ezzel nem volt gondom.

Bár az is igaz, hogy nagyon máshova sem, de hát ez van.

2014. szept. 7. 20:58
 6/16 anonim ***** válasza:
persze hogy van
2014. szept. 7. 21:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Jelen.
2014. szept. 7. 21:33
 8/16 A kérdező kommentje:
Látom, nem vagyok egyedül. Én jelenleg úgy érzem, hogy az egyetemi éveim magányosak maradnak. Legalábbis hogy az egyetemen nem látom esélyét, hogy barátságokat kössek, az biztos.
2014. szept. 7. 22:01
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Én se bulizok. És a barátnőm sem. Volt, hogy bementünk órára reggel, és csak mi ketten voltunk, mert a többiek előző este valami Felezőn voltak, és nem józanodtak ki.

21/l

2014. szept. 7. 22:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Ismerős. Bár nálunk nem ilyen összetartó a csapat, mert mindenki máshova megy bulizni, de a lényeg ugyanaz. Hihetetlen, hogy egy olyan ember sincs a csoportban, aki nem ilyen.
2014. szept. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!