Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan egyetemista, aki...

Van olyan egyetemista, aki nem bulizós?

Figyelt kérdés
Az egyetemen szinte csak bulizós emberekkel találkozok és senkit nem találok, akinek másra lenne igénye. Senkivel nem vagyok egy hullámhosszon, pedig nem rossz fejek ott az emberek és én is elég közvetlen vagyok, szívesen elbeszélgetek bárkivel és kezdeményezni is szoktam. De valahogy nem sikerül egy hullámhosszra kerülnünk és ennek szerintem az az oka, hogy más az érdeklődés. De hasonló érdeklődésűt nem találok, mint én. Van itt olyan egyetemista, aki még így van vele?

2014. szept. 7. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
diszkókba nem szeretek járni, egyrészt mert nem tudok táncolni, másrészt mert pofátlanul drágák ott a piák. ezerszer inkább egy kocsma egy kisebb baráti társasággal, de az nekem itt bp-n nincs, ahhoz meg vagyok eléggé antiszoc hogy nem/nehezen tudok barátkozni. ha épp otthon vagyok hétvégente, akkor jó, egy kis vízipipa, pár sör, pár haver, és nekem tökéletes. 19/f
2014. szept. 7. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát igen, én is ilyen vagyok. És az a legbosszantóbb, hogy a hozzám hasonlóakkal nem tudok megismerkedni, mert ők sem járnak el sehova. 21/F
2014. szept. 8. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is közvetlen vagyok barátságos , de nem az az életem ,hogy minél többet igyak..pláne,hogy nem ihatok alkoholt egy eü problémám miatt szóval ez van sprite, de nincs is igényem rá..voltam már sok buliban ittam már eleget elég volt:DDDD

Inkább megyek koncertre, romkocsma kisebb társasággal csak úgy lazán és az nekem elég is.:DD

20L

2014. szept. 8. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy vannak. Én is ilyen vagyok, a barátkozással viszont nincs baj, mert nem zárom ki a bulis embereket.

A barátaim ugyanazokat a dolgokat szeretik, mint én, max az esti mozi után mennek tovább az aktuális buliba.

Engem nem zavar, a hasonló érdeklődés alapból megvan, csak néhol eltér egy kicsit.

2014. szept. 8. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
van, persze. melyik suliba jársz?
2014. szept. 12. 00:27
 16/16 anonim ***** válasza:
57%

Idén végeztem, én is hasonló voltam. Alkoholt nem iszom, bulizni nem járok, inkább biciklizni sétálni, vagy focizni szerettem. Nem is nagyon akartam a többiekkel barátkozni, persze azért beszélgettem velük.

El kell fogadni, h az egyetemisták nagy része bulinak fogja fel az egészet és h nagyon kevés komolyabb ember van, akivel kulturáltan el lehet tölteni az időt, vagy el lehet beszélgetni.

2014. nov. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!