Van olyan egyetemista, aki nem bulizós?
Én is közvetlen vagyok barátságos , de nem az az életem ,hogy minél többet igyak..pláne,hogy nem ihatok alkoholt egy eü problémám miatt szóval ez van sprite, de nincs is igényem rá..voltam már sok buliban ittam már eleget elég volt:DDDD
Inkább megyek koncertre, romkocsma kisebb társasággal csak úgy lazán és az nekem elég is.:DD
20L
Persze, hogy vannak. Én is ilyen vagyok, a barátkozással viszont nincs baj, mert nem zárom ki a bulis embereket.
A barátaim ugyanazokat a dolgokat szeretik, mint én, max az esti mozi után mennek tovább az aktuális buliba.
Engem nem zavar, a hasonló érdeklődés alapból megvan, csak néhol eltér egy kicsit.
Idén végeztem, én is hasonló voltam. Alkoholt nem iszom, bulizni nem járok, inkább biciklizni sétálni, vagy focizni szerettem. Nem is nagyon akartam a többiekkel barátkozni, persze azért beszélgettem velük.
El kell fogadni, h az egyetemisták nagy része bulinak fogja fel az egészet és h nagyon kevés komolyabb ember van, akivel kulturáltan el lehet tölteni az időt, vagy el lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!