Van olyan, aki hozzám hasonlóan szétcsapva tölti a szilvesztert?
Ahogy látom/érzem hamarosan elöntik az oldalt a 'Van olyan, aki hozzám hasonlóan barátok nélkül tölti a szilvesztert/karácsonyt/téli szünetet/kolonoszkópiát?' Mivel én már évek óta rettenet unom az ilyen kérdéseket, ezért íme az én verzióm:
Van olyan rajtam kívül aki szétcsapva, alkoholmámorban, iszonyat öntudatlan állapotban tervezi tölteni a Szilvesztert?
[Ennek a kérdésnek is ugyanúgy megvan a létjogosultsága, mint az eredeti verziónak!]
Egyedül, illetve egy üveg pezsgővel és egy-két szem altatóval, hogy ne is tudjak róla, hogy Szilveszter van.
Évek óta így csinálom, de a francos durrogtatásra éjfélkor így is felébredek.
Részemről nem egészen; jönnek haverok, lesz ivászat, de öntudatlan berúgás aligha, nem az társaság a miénk.
De ha egyedül kellene töltenem sem lennék kétségbe zuhanva, pár napja még ez a lehetőség is fennállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!