Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 17 éves fiú vagyok és szinte...

17 éves fiú vagyok és szinte soha nem volt társasági életem. Mit csináljak? Nem kell elolvasni csak kiadom magamból. :/

Figyelt kérdés

Mit tehetek?

Megpróbálom nagyon összetömörítve leírni.

Az egész a gép és a csúnyaságom miatt.

6 éves koromban lett először számítógépünk és én jól elvoltam vele. Féltem az iskolában ezért nem nagyon mertem beszélgetni a többiekkel.

Kicsit kihagyok az időböl és a 4. Osztályra ugrok.

Nem voltam valami jó tanuló mert inkább játszottam és tv-t néztem ( a szüleim mindig mondták hogy tanuljak, de sajnos az akkor nem érdekelt..)

Az iskolában már nem nagyon foglkoztak velem a többiek mert nem nagyon beszéltem és nemrég rájöttem hogy azért mert csúnya is voltam. (ma már nem... Elvileg)

Ettől mégjobban belefeledkeztem a gépezésbe otthon.

5-6 osztályban már piszkáltak is ami miatt mégjobban a gépezésben leltem örömömet. 7-8 osztályban már ki is voltam rekesztve, de akárhogy próbáltam másokkal játszani és beszélgetni mindig megaláztak. R

Ráadásul ebben a korszakban már elkezdenek lányokkal foglalkozni ( természetesen engem is érdekeltek), de velem sosem foglalkoztak, beszélgettek a lányok. (sosem értettem miért nem foglalkoztak velem az emberek, de mint mondtam... Azért mert csúnya voltam.

8 ban erősen függő voltam és sosem mentem sehova.

(előtte sem)

Mikor valaki nálam volt vagy esetleg hívott valaki akkor mindig elküldtem mert jobban élveztem a gépezést... Azóta 1x sem kerestek. Meg is értem.

Iskolai bulikból mindig hazamentem mert semmit nem tudtam csinálni.

A bankett közepéről is hazamentem mert unatkoztam (ÉS) féltem mert oda akartak vinni egy lányhoz akinek elvileg tetszettem... (azóta se értem hogy, hogyan tetszhettem valakinek)

De rengeteg szép lány volt ott és azóta is azon gondolkodom hogy ha helyes lettem volna akkor mi lett volna azalatt a 8 év alatt.

9 osztályban már depis is voltam és aki kisért a suliba annak mondta anyám hogy ne engedjen haza hanem menjek el vele sétálni hogy legyen levegőn és emberek között.

9 osztályban tört rám a felismerés amiért csúfoltak és teljesen változtattam/tok magamon.

10 ben már jobban érzem magam (lekopogom), de nem szeretem ezt az iskolát és a benne lévő embereket.... Nagyonnem...

. Helyesebb lettem, nem gépezek 1 éve, sportolok, érdekelnek nagyon a lányok, szórakoznék.

De itt vagyok 17 évesen 10. Ben és arra jöttem rá hogy nincs 1 barátom sem, sosem puszilt meg lány, félek lányokkal beszélgetni, nem bízom meg senkiben, soha nem buliztam, nem keres senki, egyedül a családom köszönt fel a születésnapomon, nem tudok normálisan beszélgetni másokkal, félek a többi korombelitől (csak az osztalytarsaimtol nem... Nem szeretem oket, de csak őket ismerem), mióta nem gépezek egész nap csak az ágyamban fekszem... Nyári és az ősziszünetben is ez volt.

Nagyon szeretnék már bulizni, szórakozni, 1 barátnőt ezt szinte lehetetlennek tartom. :(

Egyik régi osztályrársamat szeretném megkérdezni (aki legalább a suliban normális volt velem) hogy elmehetek-e hozzájuk szilveszteri bulizni (mert még 1x sem voltam), de nem merem.

De én már természetesnek tartom hogy iskola után haza jövök, tanulok, lefekszem és másnap megint iskola.... Azt lenne nekem furcsa hogy rendszeresen kimegyek másokkal a szabadba.

Senkivel sem beszélek.

Ha valaki beszélgetni akar velem akkor egyből kissebbségi érzésem van és komplexusaim vannak.

Egyfolytában azt figyelem a tömegközlekedésen a suliba és hazafele menet hogy tetszem-e valakinek... De nem néz engem egy lány sem.... Ez nagyon lelomboz és ebből azt szűröm le hogy nem tetszem senkinek.

Mikor haza érek azon gondolkodom hogy iskola után milyen lehet lányokkal lenni és arról álmodozom hogy egyszer én is lehetek lányokkal.

Segítsetek... Egy ilyen gyerek mit tehet?

De jó volt kicsit kiadni magamból.

2015. nov. 2. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ezen az oldalon mindenki ilyen.
2015. nov. 2. 00:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Általános iskolában kissé én is magamnak való voltam, piszkáltak is, de mikor középsuliba kerültem minden megváltozott. Társasági lény lettem. Felszabadultam, igaz ehhez más is hozzájárult. És nem értek egyet az előttem szólóval, mert nem mindenki olyan ezen az oldalon. Vannak akik szimplán,ha idejük van segíteni akarnak embertársaikon, na meg persze olyanok is, akik csak trollkodnak. Kitartást, ismerkedj, barátkozz, ne legyenek gátlásaid és minden jobb lesz.
2015. nov. 2. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is kb így vagyok de nekem vannak barátaim.
2015. nov. 2. 00:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Mit változtattál magadon?
2015. nov. 2. 01:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban haver. Legalább sportolsz, ez jó. Senkit se fog érdekelni, de ez így is van rendjén, a saját javadra csinálod és ez a helyes.

Hallod örüljél neki hogy sose néznek téged a lányok a tömegközlekedésben, felfogtad hogy ez szabad út neked hogy oda bámulj ahova akarsz?

Egyből komplexusaid lesznek, ha valaki beszélget veled. Ezt ismerem, egyszerűen gondolati gyakorlással változtatnod kell a mentalitásodon. "Lehet, hogy ronda vagyok, lehet, hogy béna vagyok, lehet, hogy gáz vagyok, de leszarom mert akkor is én vagyok az élet császára" Ha senki nem keres, akkor mi van? Ő veszteségük. Majd te addig edzel vagy szórakozol vagy tanulsz. Aztán ha életed végéig így töltöd az idővel, abban sincs semmi különös.

2015. nov. 2. 01:24
 6/9 anonim ***** válasza:
"Soha ne add fel, érd el az álmaid a kudarcok ne törjék a szárnyaid."-Deniz
2015. nov. 2. 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy ronda vagyok, lehet, hogy béna vagyok, lehet, hogy gáz vagyok, de leszarom mert akkor is én vagyok az élet császára. "

:DDD Ez eddig a legjobb tanáncs, amit olvastam.Jól mondja. Szard le magasról.

2015. nov. 2. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem jó, hogy így alakult, de ha azon agyalsz, hogy mi lett volna ha, attól a múltat nem tudod megváltoztatni. Szóval ne keseregj, és rágódj azon ami elmúlt, hanem tekints előre. Azzal foglalkozz, hogy ezek után ne így alakuljon az életed. Változtattál magadon, sportolsz. Jársz valami klubba, vagy egyesületbe? Ott is elkezdhetnél beszélgetni. Először csak a sportról, meg ami ott a közvetlen téma. Utána úgy is kialakul valami beszélgetés. Nincs valami hobbi ami érdekel? Járj el valami csoportba. Próbálj beszélgetni az osztálytársaiddal. Kérdezd meg mit csináltak hétvégén, mi a hobbijuk, mivel foglalkoznak? Van olyan lány aki konkrétan tetszik?
2015. nov. 2. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 1992-ben voltam 17 éves, ugyanilyen szar állapotban voltam mint te . Csúfnak, szakadtnak, makogó faasznak láttam magam, lányok le se szartak. Depis voltam, soha sehova nem mentem, iskolába utáltam járni, csak a számítógép volt az örömforrasom.... Nem volt akkoriban se mobil, se semmi, gépből is csak alap valami... Vívódtam magammal, meg akartam dögleni, lányok után vágyodtam, de csak rejszolas maradt
2015. nov. 3. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!