David2014 kérdése:
Vegtelen magany?
Figyelt kérdés
leirhatatlan, frusztralo, kinzo es degradalo, egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy labaljak ki ebbol az allapotbol, regebb nem voltam ilyen, egyszercsak egy ido utan azt vettem eszre hogy senkim sincs meg egy nyamvadt barat se. Barmilyen okos segitseget elfogadok aki ebbe a cipobe jart es neki sikerult?2015. okt. 31. 19:32
1/5 anonim válasza:
Éld és élvezd életed és legyél nyílt emberek megismerésére. Majd találsz olyanokat akik megfelelők baráti kapcsolatra.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyit segít, de én is voltam hasonló helyzetben. Szerintem látszott rajtam, hogy nagyon magányos vagyok, és görcsölök is emiatt. Eldöntöttem, hogy leszarom, ez van. Amióta nem akarok görcsösen barátokat, érdekes módon lettek. Lányok terén is ez a helyzet. Szóval szerintem csak nem szabad rajta görcsölni, és ha szerencséd van, találsz hozzád hasonló embereket.
3/5 anonim válasza:
Szerintem, és én magamról tudom, hogy az ilyen jelenségeknek szervi eredetű okai vannak. A vér oxigénszállító és felvevőképessége minden embernél adott. A testi fejlődés befejezésével, ez már nem bővül, a táplálékból tartósítószerekkel kivont oxigén hiányzik az emésztésből, ezért inkább romlik ez a képesség. Az agysejtek nem jutnak elegendő mennyiségű oxigénhez az információk helyes feldolgozásához, tárolásához. Az agy idővel becsődöl, megjelennek pszichés tünetek.
4/5 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok most. Ha gondolod írhatsz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!