Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is egésznap otthon ültök?

Ti is egésznap otthon ültök?

Figyelt kérdés
tanuló vagyok és nincs munkahelyem. L
2015. okt. 26. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, én egész nap dolgozom...
2015. okt. 26. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Az "otthon ülés" hasznosabb tud lenni mint egy olyan időszak amikor idegen munkahelyen robotolással telik a nap, majd otthon fáradtan következik az ágyba esés és ez ismétlődik. Viszont így a saját életeddel foglalkozhatsz, alakíthatod a jövődet. Tapasztalatból írom. Valamikor dolgoztam idegen munkahelyen, meg voltam "otthonülő" is a nyugdíjas szüleimmel. Az utóbbi "otthonüléssel" mérföldekkel léptem előbbre a saját életemet tekintve. A saját otthonunkkal, a saját hozzátartozóimmal és persze magammal törődhettem. Bármire van így és most időd. Perfekt megtanulhatsz angolul, aminek nem csak alkalmazottként veszed hasznát hanem például világjáráskor is. Ha megtetszik az otthonülés, akkor valami otthoni jövedelemforrást is kialakíthatsz. Nekem volt aki lenézően azt mondta hogy "Na jól kezdem, otthon vagyok..." Viszont ez a módszer az egyéni érvényesüléshez, a sikerhez vezetett. Az idegen munkahelyen való robotolás meg a visszafejlődéshez. Legalábbis nekem.
2015. okt. 26. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:

nem dolgozok de nem szoktam unatkozni, még így se jut időm mindenre

kertet rendezem, barkácsolgatok, mászkálok ide oda, olvasok, kockulok

2015. okt. 26. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ebbe a helyzetbe vagyok..

Néha szoktam játszani de mostanában az se köt le.

Őszi szünet van.Meg amúgy is esti gimibe járok..

Ha esetleg van kedved beszélgetni írj rám :) 22/F

2015. okt. 28. 01:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyrészt igen, mondván, hogy na most felkészülök a vizsgákra, ahhoz képest, semmit sem csinálok.
2015. okt. 28. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:

jaj, nagyon nem. kivéve, ha búskomorságba esek. ez előjöhet havonta pár napig, vagy hosszabb idő után 2 hétig. akkor meg sem mozdulok, csak mézes whiskyt iszom.

de főleg nyáron, mikor kint is aludhatsz, on the road.

pedig már tanuló sem vagyok és munkahelyem sincs.

2015. okt. 30. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!