Saját magammal se jönnék össze, mi lesz igy velem?
Ráérsz még gondolkodni lányokon.
Haverokkal bulizni sokkal jobb.
Gondolj bele:
Jelenlegi barátnődnél: Havi menstruáció olyankor nem mindegy hogy bánsz vele, meg a vér, akkor nem tudod kielégíteni amit szeretne egy lány nem fog megelégedni egy fiú társaságával legalább 3-an legyenek akik körül ugrálják, és ki tudja hogy jössz ki a többi pasijával, aztán amikor bejelenti hogy 4-en egy ágyban szex ma este akkor tuti hogy nem a lány fog neked jutni.
Gondolj bele haverok sör, bor, részegség, nevetgélés, energiaital, lementek szalonnát sütni...stb! Mi kell ennél több? Majd eljön a pillanat amikor tudni fogod mit szeretnél melyik lány kell neked de addig várd ki. Légy bátor csinálj olyan dolgokat amitől félsz fára mászás vagy egyéb mert akkor nem a lány leszólítésétól fogsz félni hanem 3000m magasból ejtőernyő nélkül kiugrani egy utasszállítóból. :)
Nem poénnak szántam hanem ez a valóság!
volt játékfüggőként mondom, menj keress egy jó klubot vagy társaságot. Tökmindegy mi az sport vagy valami különóra...a lányok oké van aki a magasságra megy, de nem mindenki. Ne "idealizáld" a lányokat se magadat, emberek vagyunk mindenkinek van hibája nem is egy... fogadd el magad úgy ahogy vagy, nem kell mindenben mindenkinek megfelelni.
HA úgy érzed unalmas vagy próbáld bővíteni a látóköröd és akkor több mindenről tudsz majd beszélni más emberekkel is, és persze bónusz hogy új embereket ismersz meg. Próbáld inkább a pozitív jellemvonásaidat erősíteni :)
2-es:
"egy lány nem fog megelégedni egy fiú társaságával legalább 3-an legyenek akik körül ugrálják, és ki tudja hogy jössz ki a többi pasijával, aztán amikor bejelenti hogy 4-en egy ágyban szex ma este akkor tuti hogy nem a lány fog neked jutni. "
Ezt a sztorit honnan szedted, saját tapasztalat?:DDD Mert én még életemben nem hallottam ilyenről, de besz*rok a röhögéstől.
mintha magamat látnám kb. 10 hónappal ezelőtt, csak nem jártam el bulizni péntekenként, és 180cm vagyok. jelenleg remekül elvagyok egy lánnyal már 9 hónapja. rengeteg mindenben hasonlitunk, sőt :D. de nem ez a lényeg, mikor láttam hogy nekem való akkor mentem utána fél évig kb. és most ittvagyok. szerintem próbáld meg ezzel a lánnyal, ha összeilletek ahogy mondod, akkor meg szerezd meg.(jó nem olyan egyszerü ez igen igen) de ha a barátaiddal tudsz beszélni akkor vele is menni fog. és igen, énse tudtam mit csinálhatnánk eggyüt, de nem érdekelt "csak mentem utána" igazából most se tudom mit csinálhatnék vele :DDD elviszem korizni, vagy valami ilyen neked is megfordulhat a fejedbe, anno a 7. hónapba még le is ültettem magam elé és eggyüt gépeztünk :P és én csináltam közös témát ha ez segit, elkezdtem tumblizni(nem olyan rossz az) és meghallgattam pár zenét amit szeret, és igy tovább és igy tovább,
remélem sikered lesz nála :) üdv 17/f
előző vagyok,
szerintem nemvagy unalmas, csak nem tudod magadról mennyi érdekes dolog van benned ami tetszhet egy lánynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!