Mit csináljak, hogy ha több, külföldre kiköltöző ismerősőm tesz rám egy nagyot?
Elegem van, hogy ha én kommentelek valamit a képeik alá, akkor nem érdeklem őket. Viszont, hogy ha egy kinti ismerősük, akkor visszaírnak nekik angolul.
Meg csupa mocskolódást írnak a hazánkról, ami elvileg az ő hazájuk is. Én nem bírom, hogy ennyire egyedül maradtam itt.
Sztem
1. Ne foglalkozz masokkal, csak a magad eletet csinald jol!! Ne kommentelj, ha az ilyen "valasz" nem tetszik.
2. Ha nagyon-nagyon fontos vkivel a kapcsolat neked, akkor egy lehetöseg vele privat megbeszelni a dolgot, pl. chaten. De nem kenyszerithetsz senkit arra, h tartsa veled a kapcsolatot, ha ö nem akarja, nem fogja, ezt el kell fogadnunk. Hogy ki mit ir, gondol, az is a sajat döntese, es nem mindenki nacionalista meg hazaimado, ez van. Ha egyedül erzed magad, keresd a hozzad hasonlok tarsasagat, akiknek pl. a hazarol hasonlo a velemenye.
Vannak ilyenek, hogy csak addig barátok amíg a körülmények adják. Ha már tenni is kéne a kapcsolat fenntartásáért, eltűnnek. Vagy érdek/muszáj "barátságok" voltak ezek, vagy jobban szeretik az ottani ismerősöket, mert velük most több közös élmény van, izgalmasabb a helyzet, nagyobb összetartást igényel..
Velem is ez történt kb, csak fordítva. Én költöztem külföldre, és a nagy haveri társaságból most csak egy ember ír vissza olyan 4 havonta. Pedig még ők mondták nekem, hogy mennyire fogok hiányozni meg hogy levelezzünk majd.. Aztán egy hét után meg les zarták mivan velem, nem is válaszoltak vagy kommunikáltak egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!