Mit csináljak ha valószínűleg depressziós vagyok?
Először is nézd meg hogy mik a tünetek. (Manapság arra is rávágják egyesek hogy "depresszió" ami szimplán rosszkedv vagy hiszti.)
Ha ebben szenvedsz akkor a közelebbi ismerőseid segítségét kell kérned,és emellett önakaratból kilábalni! Hiszen ha benned nincs meg a szándék akkor aztán törhetik maguk a környezetedben élők...
Fontos hogy kipihend magad, olyat csinálj amit szeretsz (rajzolás, zenehallgatás, zenélés, film és sorozat lehetőleg vígjáték, barátokkal közös programok).
Mindenkinek vannak mélypontjai az életében, értelemszerűen nekem is volt. Nem kellett orvoshoz fordulnom. Értelmet adtam önmagamnak, célokat tűztem ki, és most másoknak élek. (Ráadásul alapjáraton olyan a jellemem hogy nem tűröm a gyengeséget, pláne nem magamban!) Depresszióra hajlamos vagyok; sajnos empátia hiánnyal védekezem... az érzéseket kikapcsolom ha úgy érzem veszélyeztetik a nyugodt lelkiállapotom :c De ezt a módszert nem igazán tanácsolom...
(Zárójelesen a leghosszabb 4 hónapig tartott..de a lényeg hogy elmúlt. Tehát ne csüggedj, nem történnek csodák keddről szerdára.)
Remélem tudtam valami használhatót mondani, jobbulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!