Van olyan normális fiú akinek nem a külső számít?
Figyelt kérdés
Barátnak jó vagyok de nem jövök be nekik. Akit normálisnak gondolok annak nem tetszem, nem vagyok elég szép. Nem tartanak valamiért vonzónak önmagamért, mindenki úgy tűnik hogy a divat által diktált külsőért van oda. Kedvelnek de nem akarnak tőlem többet soha. Aki nem olyan mint az ideális annak nincs esélye és nem lehet boldog ezek szerint? A férfiak tényleg ennyire csak a külsőt nézik és nem számít milyen tulajdonságai vannak a másik embernek ha szerelmesek? Ha nekem bizonyos belső tulajdonságok az elvárásom akkor nekik férfiként hogy-hogy ennyire felszínesnek kell lenni? Hisz megöregszünk mind ha megérjük, akkor meg már senki nem szép fiatal. Akkor meg azon veszi észre magát, hogy ott van vele valaki akit nem szeret mert csak a külsőjébe szeretett bele. 24/L2015. szept. 29. 23:38
11/16 anonim válasza:
Nekem alig számít a külső. Cserébe azt várnám el, hogy a lánynak se számítson. Ilyennel azonban még sosem találkoztam. Sajnos túl ocsmány vagyok minden lánynak, ezért még sosem volt egy randim se.
12/16 anonim válasza:
Előttem levő, én nem vagyok csúnya, csak van sántítok és ez épp elég, hogy ne álljanak le velem, pedig folyton azzal jönnek, hogy nem csak a külső számít.
13/16 anonim válasza:
Igen, van ilyen!
Az én kedvesemnek nem számít az, hogy egy betegség miatt durván elhíztam, ő gyönyörűnek lát!
Fiatalabb nálam, jól néz ki, lenne esélye a nőknél.
15/16 anonim válasza:
Én is így vagyok csak a másik oldalon, próbálkoztam lányoknál, de odáig el se jutok szinte, hogy bpvebben ki lehessen bontakozni, mert 100-ból 99 a külsővel kezdi és ha az nem ok, akkor annyit az egészről. :(
16/16 anonim válasza:
én csak a kövéreket nem bírom nézni sem. egyszerűen nem vagy képes felfogni, hogy hanyagolhatja el magát valaki NŐ létére. Gusztusom nincs hozzá nyúlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!