Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, akinek nincs...

Van itt olyan, akinek nincs barátja, barátnője? Ha igen, ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 00:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Első vagyok, ez a nincs pénzem duma ez caak kamu. Lehet iskolában, munkahelyen ismerkedni, lehet inkább nektek is potenciagondotok van.
2015. szept. 23. 06:46
 12/22 anonim ***** válasza:

Én szimplán antiszociális vagyok, válásom után (6 éve), egy ideig keresgéltem barátot, társat, aztán meguntam, mert úgy tűnik számomra, hogy sokan olyan barátnőt/társat keresnek, akiket újságokban, tévében, stb. látnak. Legyen szép, okos, defekt nélkül lehetőleg, alkalmazkodjon mindenben, jó nő az ágyban, lehessen dicsekedni vele a haverok, ismerősök előtt, tehát legyen nagyon dekoratív és reprezentatív, vagy szimplán csak legyen jó rabszolga, aki perfekt a sz@aros gatya mosásban. Na hagyjuk. Ennél még egyedül is jobb.

42 / nő

2015. szept. 23. 13:45
 13/22 anonim ***** válasza:

12: Ezt én is így látom az itteni fórumban olvasottak alapján.

Viszont az antiszociális személyiségzavar a pszichopata/szociopata másik szakkifejezése. Nem hiszem, hogy erre gondoltál.

2015. szept. 23. 13:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Jól érzem magam egyedül, sohasem volt párkapcsolatom, örök társam az alkotói magány.

Van néhány művészlélek ismerősöm, akikkel tartom a kapcsolatot.

2015. szept. 23. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Három hónapja ért véget egy kapcsolatom.

Miért nincs?

- mert valahol még mindig hiányzik

- én mindig minden problémámat elmondtam neki, bármilyen megalázónak is éreztem, ő fél éve már csak sajnálatból volt velem, és semmit nem tudtam vele megbeszélni

- nem akarok azért társat, hogy ne legyek egyedül, akkor élek magamban (írok, olvasok, énekelek...), az is megfelel

26L

2015. szept. 24. 08:55
 16/22 A kérdező kommentje:

Én sem akarok csak azért társat, hogy ne legyek egyedül. Kizárólag szerelemből járnék valakivel, de sajnos annyira sokszor szerettem már lányokat reménytelenül, hogy végül beleuntam. Most is szerelmes vagyok ugyan valakibe, de tudom, hogy semmi esélyem, ezért csak képzeletben élem meg a kapcsolatot.

Barátaim nincsenek, mivel nem járok bulizni, nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Ezek a fő okai szerintem. Valamint nem is igazán találok szellemi partnert.

2015. szept. 24. 12:02
 17/22 anonim válasza:

oviban meg a suliban még voltak barátaim.de aztán többszöri osztály majd iskola váltás után (akaratom ellenére,dobáltak minket egyik helyről a másikra mint a használt zoknit) abbahagytam a barátkozást.elegem lett hogy mindig elveszítem a barátaim és újakat kell keresnem.befelé fordultam antiszociális típus lettem.most 3 ember nálam már tömeg amit igyekszem kerülni mert nem érzem jól magam köztük sehol sem.

azóta nehezen jövök ki bárkivel.nehezen nyílok meg és emiatt lepattintanak mivel nem lököm a dumát éjjel nappal.

párkapcsolati téren ugyanez.én lányok iránt érdeklődni kb 16évesen kezdtem. korábban akadt 1-2 lány aki próbálkozott nálam de nem tudtam mire vélni a dolgot elhajtottam őket.ez 14-15éves koromban volt.akkoriban engem ez a téma még egyáltalán nem foglalkoztatott.

most már lassan a húszas éveim közepe felé járok,amióta érdekel azóta csak kosarat kapok.esélytelen.azóta majdnem 7év nulla kapcsolat.minden nő keres valamit de mikor látják hogy én egy átlagos visszahuzódó unalmas alak vagyok akkor lelépnek.mindenkinek vagy brad pitt kell vagy valami gazdag csávó vagy kalandor aki egész nap pörög és mindig történik vele valami,vagy nagy dumás menő csávó.pedig én is ugyanúgy tudnék szeretni.csak nálam a közös program az nem sétakocsikázás 15milliós bmw-ben vagy százezres nagyságrendű méregdrága ajándék vásárlás.és nem is ugrálok le égő hidak tetejéről.

kicsit magasak lettek az igények."kár" hogy nem mindenki változik utánuk.ez vagyok én és nem játszom meg magam.

2015. szept. 26. 14:20
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Én pl nem vagyok kedves ember, smucig is vagyok meg már annyira megszoktam h azt és akkor csinálok mindent amikor nekem jó h köszönöm nem változtatok rajta.

Egyébként a wc pucolástól a főzésig mindet meg tok csinálni szal nekem nem kell b nő.

Egyébként jobb is így mert rend mániás vagyok.

+ nem kell megmagyaráznom h mit mikor és miért teszek arra költhetem a pénzem amire akarom és semmit nem kell tennem kényszerböl.

Van h napi 12 órákat alszom felkelek kajálok rendet rakok aztán konzolozom majd nézek v mi animét....

Ha valahova akarok elmegyek ha nem itthon ülök 3-4 napot.

Meg egyébként ha lenne is nem vagyok kíváncsi a hülyeségeire, nem akarok vele beszélgetni, nem érdekel a közös jövő tervezése, nem akarok se gyereket se családot.

Magamnak megtervezek mindet milyen filmeket akarok megnézni miket kell csinálni napközbe... V pár hét hónap múlva....

Egyébként meg csend van itthon és ez nekem így tökéletes. Ja igen mielőtt megint lefárasztana v ki a majd megjelenik a nagy ő .... hülyeséggel.

Közölném h az összes ilyen illetőt udvariasan leléptetem.

Köszönöm de nekem van saját lakásom saját állás saját magánélettel.

És ez így is fog maradni.

27 F

2015. szept. 26. 23:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert a környezetemben a legtöbb fiú olyan rinyagép, mint négyes számú barátunk, nekem pedig nincs kapacitásom őket elviselni.
2015. okt. 10. 17:19
 20/22 anonim ***** válasza:

"Mert a környezetemben a legtöbb fiú olyan rinyagép, mint négyes számú barátunk, nekem pedig nincs kapacitásom őket elviselni."

Nem csodálom, ha rinyálnak, ha értékes, kedves, aranyos, empatikus hölgyek helyett, hozzád hasonló arrogáns, érzéketlen egókirálynők veszik őket körül.

2015. okt. 10. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!