Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elutazzak egyedül Új-Zélandra?

Elutazzak egyedül Új-Zélandra?

Figyelt kérdés
Szeretnék elutazni Új-Zélandra, és társasággal akartam menni, de egyik ismerősömnek sincs pénze az útra. Akinek meg van, az meg nem akar odautazni, családtagjaimat is kérdeztem ,de őket nem érdekli. Szerintetek akkor vágjak bele egyedül?

2015. szept. 7. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Ha valaki 2 hétre akar menni, menjen az is elég lehet, nekem 2 hét után már biztos nagy honvágyam lenne,"

Lenne? Te csak elméleti síkon beszélsz most erről, de nem tudod a konkrétumokat: mennyibe kerül az út oda-vissza, mennyi idő eljutni, milyen az ország, stb. Én, ha egyedül mennék, tuti maradnék egy hónapig. El lehet ott lenni bőven, főleg, ha érdekel a túrázás. Csak legyen pénzed.

2015. szept. 9. 09:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Ja mennék én több időre is, csak az a baj, h jelenleg 2 hétnél nincs több szabadságom.

A válaszok alapján az lesz a legjobb, ha majd később megyek el, amikor több szabadidőm lesz, és legalább 1 hónapra, addigra lehet, hogy társaságot is találok az útra. Szeretném megadni a módját.

2015. szept. 9. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Várj egy évet és még lakni is kimegyek veled xd Imádom Új-Zélandot :)
2015. okt. 19. 21:14
 14/20 anonim válasza:
13-as, te lány vagy?
2016. márc. 1. 09:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, de ez miért fontos? :D
2016. márc. 1. 10:35
 16/20 anonim válasza:
Ezek általában fontos kérdések :)
2016. márc. 1. 21:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Na jó, de miért is pontosan? :D
2016. márc. 2. 00:30
 18/20 anonim válasza:
Mert készülök egy vakációra :D
2016. márc. 2. 08:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem értem az összefüggést, de azért jó szórakozást kedves utolsó :D
2016. márc. 2. 08:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Sikerült már kijutnod, kedves kérdező? :) Engem is érdekelne egy ilyen út, és hasonló problémával küzdök. 23/F
2016. máj. 16. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!