Hol lehet találni 16-20 éves, érzelmes, visszahúzódóbb lányokat?
Az előttem szólónak big like! :)
Visszaúzódóbb lányok? Nehéz eset. Valószínűleg álcahálóval járkálnak a nagyvilágban.
A lányok inkább önteltek,olyan elvárásokkal,hogy megrogyik a térded,mire a végére érsz. Cserébe persze semmit nem tud felmutatni max annyit,hogy jól néz ki. Persze ez feléd is elvárás....Ha nem vagy kisportolt, nincs BMW-d akkor már az esélyeid erősen csökkentek.
Mondjuk a lóvés vagy és van egy jó sporkocsid akkor bunkó,tahó küklopsz is lehetsz. Implantoszaurusz követni fog. :)
A fiúknak bejön az ilyesmi? :O
Mondjuk van benne valami mert én ilyen vagyok és a sok idióta fiú között (suliban) pont bejöttem a kb egyetlen értelmes fiúnak. Kár hogy a suliban töltött utolsó napján közölte velem :/ (elballagott gimibe)
Honnan veszed ezt?
Külsőleg annyi a kikötésem hogy mell fölé érjen
(174 vagyok szóval nem kell hogy felhőkarcoló legyen)
ma 16:09
szóval te azt mondod hogy mindegy milyen az arca a külseje,járnál vele? a kor sem számit?
Sajnos nehéz ilyen embereket találni :(
de nem lehetetlen!
Sok sikert!
FIGYELJ
Én nem azt mondtam hogy randizni v járni akarok valakivel mert 14 éves vagyok és első a tanulás második a délutáni tesit helyettesítő sport na és harmadik a hittan meg minden.
Pasizás csak a felvételi után jöhetne szóba amúgy is mert addig úgy nézek ki mint egy élőhalott (késő esti tanulástól fekete karikák elütnek a kék szemtől és a fehér bőröm meg szőke hajam se segít az összhatáson) és még amúgy is csak haverként tudok viszonyulni fiúkhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!