Emberek! Én egész nyáron ki se mozdultam itthonrol, itt punnyadtam a gép elött, ki van még igy ezzel?
Én mentem volna nyaralni is, de olyan embertelen meleg volt, hogy csak itthon a hűvös lakásban bírtam átvészelni.
Közben sokszor nem voltam jól valami vírus miatt, amire rátett a hőség. Jobb is, nagyon magas volt az UV sugárzás, de itt a kellemes Indián nyár, menjél most! Ha egyedül vagy is indulj el, sokszor meg lehet ismerni normális embereket.
Én is ezt csináltam, ha kimentem akkor apumhoz, barinőmhöz,strandra és egyszer nyaralni mozdultam ki ezek a hosszabbak. Egyszer-kétszer a boltba is elmentünk.
13/l
Valaki jól írta. Üdv. a klubban.
Menj el diákmunkára! Mellette még pihenni és gépezni is lesz szabadidőd, valamint a későbbiekben sokkal több önszorgalmad lesz.
Igaz nagyon nem fizetik meg , de addigi is "belekóstolsz az életbe". Engem rengeteget ösztönzött a fősulin. "ha ez a vizsga nem sikerül akár mehetnék is vissza a gyárba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!