Ha nagyon magányos vagyok mit kell csinálni? L
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 21:59
21/29 anonim válasza:
Butaság, biztos, hogy szerethető vagy. Vannak barátaid, tehát ők nyilván szeretnek, meg a családod is. Én meg szívesen megismernélek, csak Borsod kb. a világ vége. :(
22/29 A kérdező kommentje:
Annyira nem szeretnek sztem a barátaim, csak egy kicsit max. Úgy elvannak velem, de nem hiányzom nekik igazán. A családom persze szeret, de már felnőtt vagyok, ez kevés. Nincsen pasim se és sosincs szerencsém velük. Mindig csak szexre kellek, nem értem. Valami biztos nem stimmel velem, szóval lehet tényleg nem vagyok szerethető.
2015. júl. 31. 23:02
23/29 anonim válasza:
Kérdeztem, mi a gondod, válaszra sem méltattál. Erről ennyit.
24/29 anonim válasza:
Puszolj krumplit,jó sokat és tett el, amikor kell akkor csak előveszed. És ugyanezt hagymával, zöldséggel. De diót is puszolhassz az is kell, azzal is le lehet jól foglalni magad, meggymagozásról ne is beszéljünk. Szólj ha ezután is unatkozol.
25/29 A kérdező kommentje:
De írtam neked Sideways csak közben elment a netem és nem küldte el.
Nem arról van szó hogy nincs elég dolgom és unatkozom, hanem arról hogy boldogtalan vagyok. Tök mindegy mivel foglalom le magam akkor is az vagyok és nagyon rossz.
2015. júl. 31. 23:26
26/29 anonim válasza:
Röhögj ezen a sok szerencsétlenen, akik ha meglátnak egy kérdést egy lánytól, rögtön ugranak, hogy minél szánalmasabb módon becserkésszék.
27/29 anonim válasza:
#26: Mi van, irigyled másoktól a szórakozást? Akkor neked se lehet valami izgi életed, ha erre van időd figyelni. :)
28/29 anonim válasza:
Figyelni valamire, és észrevenni, kettő különböző dolog :)
29/29 anonim válasza:
Velem is ez volt mindig is, a boldogtalanság, de már rájöttem, hogy csupán a megfelelő emberi kapcsolatok hiányoznak.
A sors fintora, hogy nehezen ismerkedem, mozdulok ki, kevés dolog érdekel.
Nyitott vagyok ha valaki esetleg ismerkedne, akár hasonló cipőben jár, csak lakhelyet is írjon, nekem a távolság akadály.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!