Keresek valami olyan elfoglaltságot, amitől antiszoc lehetek. Esténként nincs jobb dolgom, mint fbon írogatni valakinek. Ezt pedig föltétlenül megakarom szakítani. Valami ötlet? :/ 19/F
Én 16 éves antiszociális fiú vagyok..
Nem merek nyitni az emberek felé.
Hidd el nem jó.
Senki nem keres, senki nem kérdezi meg hogy vagy nem mehetek sehová társasággal...
Szinte már fájnak a lábaim hogy nem tombolhatok, szórakozhatok és bulizhatok mint más akinek vannak barátai.
Nagyon szeretem a lányokat, de olyan rossz hogy nem kapok tőlük puszitynem ölelnek meg, nem dörgölőznek vagy bújnak hozzám mikor valami közös összejövetel van..
Ne legyél magányos... Én nagyon szeretnék társasági életet élni.
Szakítsd meg azokkal a kapcsolatot akik nem esnek bele abba az 5-10%-ba. Én is ezt tettem, ennyi.
Nem kell foglalkozni ezzel, majd jönnek olyan emberek akikkel jól érzed magad, egy szinten vagytok.
De antiszocnak nem kell lenni, nyitottnak a többiek felé, aztán úgyis Te válogatod meg, hogy kivel akarsz kiépíteni bármiféle kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!