Van más olyan aki minden hétvégén itthon van mint például most is?
Vannak most itt rajtam kívül ilyen életképtelenek?
Ha nem is életképtelen akkor csak nem bulizósak.
Ti miért nem szórakoztok? Vagy miért vagytok itt fent péntek este?
Ki kellene használni a fiatalságot.. Oké nem minden hétvégés bulizás,de akkor is.
Én még sohasem voltam házibuliban (16 éves fiú vagyok ) pedig szeretném kipróbálni, de nincsenek barátaim és nem barátkozom mert régen sok butaságot csináltam a suliban (nem verekedes, cigizes, drogozas stb hanem így visszagondolva sok égő dolgot. De akkor még kis ésszel gondolkodtam és nem tudtam mi butaság és mi nem) és ha barátkoznék a városban a régi osztálytársaim (szerintem) "poénból" biztos mindenkinél beégetnének.
Szóval nem barátkozhatok.
Egyébként milyen egy házibuli? (tudom kb hogy miről szól)
Csak buliznak vagy peldaul korbeül eszelgetni a tarsasag (amíg nem részegek)
Bocsanat hogy ilyet kérdezek, de sosem voltam még :/
Szoktam időként "bulizni", de mi a barátaimmal nem járunk diszkóba, inkább beülünk egy hangulatos kocsmába, vagy ilyen jó időben kirándulunk egyet, viszünk magunkkal italt és jól érezzük magunkat :D
A házibuli nálunk nem opció, ahányan vagyunk haverok annyi városban lakunk, sajnos elég messze egymástól.
Bár egyszer egyik haveromnál volt egy ilyen házibuliszerűség és akkor mi szalonnát sütöttünk, meg persze zenét hallgattunk, iszogattunk és nagyokat dumáltunk meg hülyültünk. :D
Szerintem egyébként ne foglalkozz a régi ismerősökkel, mindenki változik, ami megtörtént az megtörtént, tovább kell lépni! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!