Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van más olyan aki minden...

Van más olyan aki minden hétvégén itthon van mint például most is?

Figyelt kérdés

Vannak most itt rajtam kívül ilyen életképtelenek?

Ha nem is életképtelen akkor csak nem bulizósak.

Ti miért nem szórakoztok? Vagy miért vagytok itt fent péntek este?

Ki kellene használni a fiatalságot.. Oké nem minden hétvégés bulizás,de akkor is.

Én még sohasem voltam házibuliban (16 éves fiú vagyok ) pedig szeretném kipróbálni, de nincsenek barátaim és nem barátkozom mert régen sok butaságot csináltam a suliban (nem verekedes, cigizes, drogozas stb hanem így visszagondolva sok égő dolgot. De akkor még kis ésszel gondolkodtam és nem tudtam mi butaság és mi nem) és ha barátkoznék a városban a régi osztálytársaim (szerintem) "poénból" biztos mindenkinél beégetnének.

Szóval nem barátkozhatok.

Egyébként milyen egy házibuli? (tudom kb hogy miről szól)

Csak buliznak vagy peldaul korbeül eszelgetni a tarsasag (amíg nem részegek)

Bocsanat hogy ilyet kérdezek, de sosem voltam még :/

2015. júl. 24. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem járok bulizni, mert nem az én világom. Voltam párszor, sőt, most is megyek majd 1-2 barátom szülinapjára, de igazából azokra is csak azért, mert nem akarom hogy rosszul érezzék magukat, hogy visszamondom. A házibuli igazából csak arról szól, hogy mindenki leissza magát, ennyi. A jóképűbb fiúk meg esetleg megpróbálnak csajozni.
2015. júl. 24. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
En tulajdonkeppen szeretek bulizni csak nincs kivel . Nallam is ez a helyzet hogy nincsenek olyan kozeli barataim akikkel elmehetnek . Velem az a problema hogy 17 eves vagyok kb 3 eve van baratom es azota csak neki szentelem az eletem szoval ugy mond miatta lemondtam a kozelebbi baratkozasokrol mondjuk ez egy kicsit hosszabb tortenet de itt nem fejtem most ki . Tovabba az a problema hogy a baratom mar dolgozik total kivan merulve es nincs kedve elmenni sehova en pedig ugy menni bulizni is meg mindenhova ahova az emberek ilyen korban jarnak . Kiszeretnem hasznalni a fiatal korom tombolni szeretnek bulizni uvolteni ameddig meg megtehetem , amugy hazibuliban meg ensem voltam :/
2015. júl. 24. 22:42
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 Érezd jól magadat :)

Menj ha hívnak.. Örülj amíg hívnak. Én még születésnapi bulin sem voltam sőt mitöbb soha nem köszöntöttek fel a szüleimen kívül nemhogy még nekem rendeztek volna bulit :D

Nem akarok 18 éves lenni.. :( másoknak milyen a 18. Szuletesnapjuk? Óriasi tombolas unneples es szorakozas, én meg előre látom hogy csak annyi lesz hogy felköszönt a családom és felvágjuk a tortát és ennyi :(

#2 Nem tudsz új baratokat szerezni ha már a regiekel nem ugyan az a kapcsolatod?

Neked lehet ezert hasznald ki és szorakozz sokat :)

Én is szeretnék tombolni, de nem hiszem hogy lesz rá alkalmam :(

2015. júl. 24. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazabol a regi barataimmal mar semmilyen kapcsolatom nincs epp hogy koszonunk egymasnak es ennyi az uj baratok azok meg olyan felszines baratok akiket nem is akarnek legjobb baratnak meg az is problema hogy nem egy helyen lakunk :(
2015. júl. 24. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Amugy miert nem probalsz meg uj baratokat szerezni hogyha mar a regiekkel nem akarsz ujra baratkozni ?
2015. júl. 24. 23:06
 6/11 A kérdező kommentje:

A regi oszttarsaim beegetnenek az új barataim elott mert az olyan "poénosnés vicces".

Ezért inkább nem barátkozom pedig szeretnék.

Amúgy a szomszedban minden pentek este egy nagy barati osszejovetel van (most is tart).

Olyan jó lehet ha vannak barataid akikkel így osszegyulhettek :/

2015. júl. 24. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
disco!=szórakozás
2015. júl. 25. 05:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz én már 23 éves vagyok de hétvégente legtöbbször itthon ültem.

Nem az én világom a bulizás, az ivás inkább megnézek itthon egy filmet vagy pihenek.

Néha ottaludtam barátnőmnél vagy ő nálam (régebben) de most, hogy 20-on évesek vagyunk és neki van barátja már nem alszunk egymásnál csak ritkán.

Én nem érzem magam életképtelennek amiért gyakorizom mert elvagyok vele :D

Szeretek ide feljárni a kérdéseket olvasgatni.

Te még fiatal vagy lesznek barátaid akikkel szórakozhatsz :)

23/L

2015. júl. 25. 07:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, én. Eddig ráért az a kevés barátom, aki van, de az egyik szerintem már nem a barátom, a másiknak pedig már komoly kapcsolata van. Szóval örülök, ha kéthetente-hetente véletlenül összefutok velük, amúgy meg az időm nagy részét egyedül töltöm, amit már baromira unok és már egyre jobban kezdek elkeseredni, mert nem látom a kiutat, mert ha ezerszer nem sikerült, akkor miért sikerülne ezer egyedszerre?
2015. júl. 25. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Már huszonéves vagyok, de nem voltam buliban.

Nekem nem szórakozás.

Én pont azon görcsöltem, hogy lesz meglepi bulim. De gondoltam, csak ismernek annyira, hogy nem vagyok olyan ratyi, hogy ez ilyen "lépcső" vagy nagy dolog lenne.

2015. júl. 25. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!