Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem rég költöztem veszprémbe,...

Nem rég költöztem veszprémbe, viszont itt nem ismerek senkit. Hogy barátkozzak ha nem vagyok nyitott?

Figyelt kérdés
1 hónapja majdnem végig a szobámba ülök, zenét hallgatok(leginkább post hardcore, metalcore ilyesmit, bár ezt nem tudom miért írom le) de már kezdek magányos lenni. Sorozatokat nézek, olvasok és zenét hallgatok már lassan egy hónapja minden egyes nap. Szóval már kicsit unom. Viszont nem vagyok aaz a barátkozos tipus, ha kimegyek és meglátok velem egykorú embereket, megpróbálok ugy viselkedni hogy ne vegyenek észre, mert félek hogy kiröhögnek vagy kibeszélnek meg ilyesmi...(eléggé fura stilusom van) Szóval mit csináljak? Bocsi a hosszú "kérdésért" de másképp nem tudtam elmagyarázni. Ja és 14 éves vagyok, lány. Rocker, emo, punk goth keverék.

2015. júl. 16. 22:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Sietség? Közel egy éve hogy elköltöztem, és az egyetlen elfoglaltságom a lovaglás. Ugyan embereket már megismertem, barátaim még mindig nincsenek. Kb a szabadidőmben csak olvasok vagy néha elmegyek egyedül moziba..
2016. márc. 30. 20:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem, nem az 1 évhez gondoltam, hanem hogy azonnal megszólítani valakit, miután meglátja az ember.

Lehetne talán valahová önkéntesnek menni, kórházba felolvasni beteg gyerekeknek, vagy öregeknek, akiket nem tudnak minden nap látogatni, vagy állatmenhelyen szegény kutyát sétáltatni.

Tényleg, kutyasátáltatással is lehet ismerkedni.

2016. márc. 30. 21:10
 23/26 A kérdező kommentje:
A kutyasétáltatás nagyon érdekelne de nem tudok róla hogy a környéken lenne rá lehetőség
2016. márc. 30. 23:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Még mindig fenntartom azt az elképzelést, miszerint nézz le metróba.
2016. márc. 31. 13:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Mindenütt vannak állatmenhelyek, oda lehet bemenni, megmondani nekik, hogy szeretnél segíteni, elvinnéd sétáltatni a kutyákat, ennyi és ennyi időt tudsz rájuk szánni hetente-naponta, amennyit gondolsz.

Azért én vinnék egy zacskó kis falatot is, hadd örüljenek szegény kutyusok.

2016. márc. 31. 16:45
 26/26 anonim válasza:
Én veszprémtől 10kmre lakom,ha gondolod írj:D (ha nem havar hogy 13vagyok)
2016. ápr. 1. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!