Nem rég költöztem veszprémbe, viszont itt nem ismerek senkit. Hogy barátkozzak ha nem vagyok nyitott?
Figyelt kérdés
1 hónapja majdnem végig a szobámba ülök, zenét hallgatok(leginkább post hardcore, metalcore ilyesmit, bár ezt nem tudom miért írom le) de már kezdek magányos lenni. Sorozatokat nézek, olvasok és zenét hallgatok már lassan egy hónapja minden egyes nap. Szóval már kicsit unom. Viszont nem vagyok aaz a barátkozos tipus, ha kimegyek és meglátok velem egykorú embereket, megpróbálok ugy viselkedni hogy ne vegyenek észre, mert félek hogy kiröhögnek vagy kibeszélnek meg ilyesmi...(eléggé fura stilusom van) Szóval mit csináljak? Bocsi a hosszú "kérdésért" de másképp nem tudtam elmagyarázni. Ja és 14 éves vagyok, lány. Rocker, emo, punk goth keverék.2015. júl. 16. 22:25
11/26 A kérdező kommentje:
oh.. köszi:)
2015. júl. 17. 22:11
12/26 anonim válasza:
Miért, az emosokhoz talán odamennél?
13/26 A kérdező kommentje:
Nemhiszem...
2015. júl. 18. 11:51
15/26 anonim válasza:
Most lesz utcazene, tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedj bár új emberrel. :)
16/26 anonim válasza:
Ez látod igaz, most lesz uz, holnaptól kezdődik, lehet menni kifele
17/26 A kérdező kommentje:
oki:)
2015. júl. 21. 21:11
20/26 anonim válasza:
Azért ismeretlen városban nem szólítanék meg csak úgy az utcán se embert se csoportot, hogy ismerkednék.
Mert lehet, hogy később megbánod, nem azok az emberekl mint amilyennek kinéznek.
A könyvtárban jó figyelni az embereket, eleve abból sok látszik, hogy milyen könyv van nála. De első látásra ott se szólítanék meg senkit. Mire a sietség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!