Magányos emberek! Ti nézitek a Szerelem foglyait?
Figyelt kérdés
Az rtl-en szokott menni. Ha a korosztályommal lógnék, ezért tuti, hogy szétcikiznének.2015. júl. 16. 21:53
11/16 anonim válasza:
Biztos.. nem tudom, nem néztem. :D Azt én is unom, ha nyújtják a történetet, mint a rétest, és ha nem bírják kinyögni,amit mondani akarnak. :D Némelyik szereplő tényleg elég töketlen karakter sokszor. Ha napokig nem nézek egy sorozatot,de belenézek az aznapi részbe, mindig van fogalmam róla mi történt. Amit úgy többet szoktam nézni az a Lucia - A sors üldözöttje. Ebben is pörögnek az események, de sokszor itt is olyan képtelen dolgokat tudnak beleszőni. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt észrevettem:D A Viharban például szerintem két hétig is nyújtották azt a jelenetet, amikor a kapitány börtönbe került és azokat a részeket végigbőgték.:D A Szerelem foglyai egy kicsit pörgősebb. Habár ki tudja, meddig...egy darabig a Vihar is pörgős volt:D A Sors üldözöttjét nem nézem, de érdekes volt az ajánlója:D Visszatérve a Viharra, ott a két főszereplő volt nagyon töketlen, bárki át tudta verni őket, állandóan mások érdekeit nézték a sajátjuk helyett, mindenkivel jók voltak, semmi rossz gondolat....túlzás túlzás hátán:D A végén már csak azért néztem azt a sorozatot, hogy röhögjek a sz.ar, erőltetett jeleneketen
2015. júl. 17. 17:08
13/16 anonim válasza:
Bár nem vagyok (annyira) magányos, de sokszor unatkozom és én is nézem. Plusz nézem Az örökséget, a Karibi szerelmet és a Szulejmánt is. :D Szerintem nincs ebben semmi rossz, sem lenéznivaló.
14/16 A kérdező kommentje:
Mégis sokan lenézik. Bár tényleg nem a legjobb sorozatok, én is röhögök a gagyi jeleneteken, igazából így kezdtem el nézni.:D
2015. júl. 17. 20:27
15/16 anonim válasza:
kérdező, legalább fizetnek a reklámért?
16/16 A kérdező kommentje:
Ma csak odáig láttam, hogy lupa visszakerült a dutyiba, de arról már lemaradtam, hogy elveri a főnököt:D
2015. júl. 20. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!