Csenge023 kérdése:
A my talkin angela/tom figyel?
Figyelt kérdés
mostanság mindenki azt állítja a my talking tom/angela szemében kamera van és figyel! igaz ez?2015. júl. 8. 15:36
2/8 anonim válasza:
Sokan mondanak sok dolgot. Én régen játszottam velük, abbahagytam mert nem érdekelt. És még itt vagyok... Én nem hiszek benne. Döntsd el Te, hogy Te hiszel benne, vagy nem!
3/8 A kérdező kommentje:
hát ez csak egy kérdés!
2015. júl. 8. 15:42
5/8 anonim válasza:
Már a felvetés hülyeség. Még ha azzal álltak volna elő, hogy az előlapi kamerát használja... de hogy pont a kisállat szeme néz
6/8 anonim válasza:
Az a vicces, hogy ahol egyértelműen megcáfolják oda is kommentel a sok hülye, hogy így figyel, meg úgy elrabolják a gyerekeket a feketeautósszervkereskedőpedofilsátánicsúnyabácsik, meg hogy majd ők kinyomozzák :D
7/8 anonim válasza:
Csenge tanuld meg hogy nem kell minden hülyeséget bevenni!
8/8 anonim válasza:
Több százezren játszanak vele nap mint nap. Szerinted mégis kinek lenne kapacitása azt a rengeteg bejövő adatot feldolgozni és mire lenne jó? Sokkal egyszerűbben is lehet gyereket rabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!