Talalhatok ilyen csajt magamnak?
Nem tudom hol élsz. Én átlagos vagyok és ha nem is lenne családom (mint most kb) akkor sem akarnám ,hogy eltarts. És tudod mért? Mert mindig fel hántorgatnád, hogy te tartasz el, neked köszönhetek mindent, bármikor kidobhatnál stb.
Olyan ,hogy emberundor nem igen van, mert akkor magát se szeretné. Én se járok el, otthon ülök, végzem a dolgaim de még sincs emberundorom.
A másik, hogy olyan ,hogy csúnya nincs! Te meg szégyellhetnéd magad, ha elveszel valakit és eltartod és csúnyának gondolod!
2-es voltam.
Szerintem a kérdező azért írta ezt, mert valamikor pont ezen tulajdonságok ellenkezőjébe akadt, és megjárta vele!
Így van, kérdező???!
Olyan embert akarsz, akinek nincs semmije és senkije, tehát ha veled valami baja lenne, akkor sem tudna mit csinálni, hova menni, max a híd alá, ezért ki akarod használni a helyzetét.
Gratulálok, kifejezetten értelmes humanoid lény vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!