Nagyon kellen egy pár jó tanács?
2 éve magányos vagyok, nem járok el hétvégéken sehova. 7 éve elköltöztem a szülővárosomból, 5 évig visszajártam a haverokhoz, hogy együtt legyünk hétvégéken. Ma már az van, hogy lassan fél éve nem is voltam otthon, elhidegültek a kapcsolatok, ők se hívnak engem és én se őket. Itt ahol élek, igazából pár emberrel ismerkedtem meg, ők volt hogy hívatk is, csak én meg olyan vagyok, hogy nem szeretek olyan társaságban lenni, ahol csak 1 embert ismerek a 10-ből. Találkoztam a barátom haverjaival párszor, de egyáltalán nem szimpatikusak, majdhogynem le se szarnak ha ottvagyok, mindenki csak a régi sztorijaikat mondja egymásnak, én meg csak bambulok. Nem tudom ebben a szituációban én vagyok a túl hallgatag, vagy nekik kellene nyitni?
Mit csináljak szerintetek?
Egyedül eljárni szórakozóhelyekre nagyon béna?
Te is hívhatnál meg másokat. Szervezhetnél programot. Ha egyedül el tudsz menni egy szórakozóhelyre, akkor miért nem mész oda, ahová hívnak?
Ott legalább egyet ismersz...
Ha egyedül elmész szórakozóhelyre, ott mit csinálsz?
Egész este egyedül ülsz az asztalnál és iszogatsz? Vagy egyedül táncikálsz?
Nem gáz, csak szerintem irtó unalmas.
minden csak rajtad múlik.
nem ismerkedsz, mert nem ismersz embereket, akikkel elmehetnél szórakozni, de egyedül nem jó, mert nem ismered az emberek nagy részét.
nem béna. miért lenne béna?
Kakukktojásnak érzem magam, csak egymásközt beszélnek, senki nem kérdezte még meg, hogy mióta vagy itt vagy valami, hanem csak szevasz, és dumál a barátjával, hogy milyen jó volt ekkor meg ekkor, én próbáltam nyitni, de ők nem érdeklődnek.
Egy szórakozóhelyen meg másnem a Pincérnőkkel dumálok, csajjal ismerkedni nekem könnyebb, mint egy olyan társaságba szórakozni, akiket nem is ismerek és le se sz:rnak, k:rva ciki.
Dolgozol, esetleg tanulsz? Nyiss a kollegaid fele, biztos akar baratod koztuk.
Kezdj bele valami hobbiba, sportba, ott sok embert ismerhetsz meg, van kozos erdeklodesi kor, ugyhogy sokkal kozuluk egy hullamhosszon leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!