Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit választanál? Ez az élet,...

Mit választanál? Ez az élet, vagy öngyilkosság?

Figyelt kérdés

Tárgyilagosan szedem pontokba, mert hosszú:

-Megszületsz, annak ellenére, hogy a szüleidnek nem lehet gyereke

-Majdnem meghalsz a születésed közben, majd 2,8,11,14,17 és 20 évesen megint

-Az egész családod ok nélkül gyűlöl, apukád rendszeresen megver

-Anyukád a pszichiátrián végzi gyógyszermérgezés miatt, te meg senkinek nem kellesz a családban

-Kidobnak az egyetemről

-Sosincs normális baráti vagy párkapcsolatod

-Mindig akibe szerelmes vagy, elhiteti, hogy szeret, majd kiröhög, hogy jót szórakozott, kösz a műsort 12-22 éves korodig

-Több kezelhetetlen betegséget diagnosztizálnak nálad

-Állandóan szegény vagy, éhezel, fázol, hiába dolgozol erőfelett

-Mindent megteszel másokért, de mindenki kihasznál

-Elcseszettül becsületes vagy, ezért soha nincs semmid

-Elmondod annak, akit szeretsz, hogy cseszett át az előző, ő pedig poénból eljátsza ugyanezt

-7ből 7 napot dolgozol egy héten napi 8 órában

-22 éves vagy, és ott tartasz, hogy teljesen tönkrement az életed

Mit tennél?

2015. jún. 30. 17:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#18 "22 évet töltesz magányban, aztán egyszer meglátod Őt. Akit senki nem mer megszólítani, akitől mindenki fél. Aki végig csendes, blablabla"

Persze, meg belovagol a fehér herceg szőke lovon vagy ilyesmi összeszedni a tetszhalott hófehérkéket a környékről, mert a mesékben így szokott lenni. A kérdező is biztosan hisz benne.

Mondjuk 10000 esetből 1-szer előfordulhat. A többi 9999-ben meg ott döglödhetsz akármeddig a poros gyáradban alagsorában az asztmáddal, és nem történik semmi. Kqrvára semmi se.

2015. júl. 1. 22:12
 22/25 anonim ***** válasza:

" A többi 9999-ben meg ott döglödhetsz akármeddig a poros gyáradban alagsorában az asztmáddal, és nem történik semmi. Kqrvára semmi se."

Erre mondják, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa. Nem kell ott leragadni, hogy gyárban dolgozz nyugdíjas korodig. Ha az ember tesz a boldogságáért akkor ki tud törni. Igen, mielőtt jönnél azzal, hogy tudom-e milyen gyárban dolgozni. Igen, tudom. Éveken keresztül dolgoztam gyárban szalag mellett. De én ebben is a jót látom. Megismertem sok érdekes embert, kaptam rendes fizetés (ha nem is 200 ezret de mégis több mint a semmi) Tanultam a gyári korszakomból is valamit..De mégsem ragadtam le, hanem tovább léptem. Minden meg lehet oldani csak akarni kell. Nyafogással semmit nem érünk el.

2015. júl. 1. 23:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Jó az tény nem egyszerű az életed, sok nehéz dolgon mentél keresztül, de ez a te sorsod. Ezt vagy elfogadod és élsz ahogy lehet vagy tudsz remélve, hogy sokkal jobb és könnyebb lesz vagy magadba roskadsz és feladod. Saját magadnak kell eldöntened.
2015. júl. 3. 17:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Ennyi bánat után a gyorsvonat! De rájön az ember, hogy lehet javítani az életen nagyon sokat!! Igaz, akarni kell! A Remény hal meg utoljára! 22 évesen még rengeteg idő van hátra, meg kell próbálni boldognak lenni, mindenben a szépet és jót látni, optimistán gondolkodni, mert A FELHŐK FELETT MINDIG KÉK AZ ÉG!
2015. júl. 5. 19:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság az önkritika leg önzöbb modja. az életed igen is sokat ér. és tudod mindenki jó valamire másnem elrettentő példának de tem ég elrettentő se vagy mivel egy igazán kedves kicsitt rosszabb sorsú életerős nő vagy. Szerezz barátokat és élj boldogan 100 éves korodig!!
2015. júl. 5. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!