Mit tehetek magány és unalom ellen? (lent)
Figyelt kérdés
Megkezdődött a vakáció, és sajnos unatkozom. A suli jó volt, mert naponta 6-7 órában lefoglalt, volt néhány haverom. De most több, mint 2 hónapig nem tudom mit tegyek. Haverokkal ritkán kb. 2 hetente tudunk találkozni. Magányosan érzem magam, borzasztó dolog egyedül lenni. Hol kereshetnék barátokat, ha interneten nem nagyon szeretnék ismerkedni? Próbálok hobbit találni, ez sem olyan könnyű... meg lehet unni.2015. jún. 17. 15:58
12/28 A kérdező kommentje:
Akkor jó :D egy bicajozásba hogy lehet fantáziát vinni? :D
2015. jún. 17. 16:40
14/28 A kérdező kommentje:
Magyarország Észak-keleti régiójában :)
2015. jún. 17. 17:38
15/28 anonim válasza:
Pl.azt képzeled, hogy lovon ülsz, vagy bringa versenyen vagy, csomag szállító küldetésen vagy és lehet més sorolni...stb, stb... :D
16/28 A kérdező kommentje:
#15 ebben van valami! Tetszik az ötlet, a futáros!
2015. jún. 17. 17:52
17/28 anonim válasza:
:D :) Köszi! Próbáld ki tök jó! :) Minden csak fantázia kérdése amúgy, és nem csak teker az ember, hanem fejleszti is a kreativitását is.
18/28 anonim válasza:
Most pl. megint eltévedt a kezem a klaviatúrán. Ezek a klavia túrák, kell beszereznem egy gps-t is, hogy helyesírás úton ne tévedjen el a kezem! :D "még" javítva, azt hiszem ezt írtam el, de most nem látom, mert mobilon vagyok! :D Amúgy itt gyakorin sem unalmas az élet mindig van napi poén! :D
19/28 A kérdező kommentje:
#17 ha tudsz még bármilyen ötletet, szívesen várom :)
2015. jún. 17. 19:36
20/28 anonim válasza:
én régen azzal szórakoztam hogy rajzszögeket szúrtam a cipő sarkába és menet közben a betonhoz érintettem tök jól szikrázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!