Másnak is ilyen "remekül" telik a hétvégéje?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 20:15
11/22 anonim válasza:
Remek nagyon ... Egész nap ettem unalmamban,elmosogattam a sok csetreszt,elmentem a boltba,tök jó idő van most kinn,én meg csak netezek folyamatban itt,aminek semmi értelme.És egy nyomorult ember se hív fel :D Még az se akinek kellene.
12/22 anonim válasza:
Ma én is egyedül voltam egész nap, elmentem boltba, ami lehetőleg jó meszse vaan, hogy ne üljek otthon, most meg mindjárt kockulni fogok:)
13/22 anonim válasza:
Hát még ha csak a hétvégéim telnének "ilyen remekül". :)
Aki ilyen "elégedetlen" (és Heves megyei) az írhat, hátha tudunk tenni ellene... ;)
20f
14/22 anonim válasza:
Csodás egész hétvégén az érettségire készülni... annyira unom magam és magányos vagyok :(
19/l
15/22 anonim válasza:
Szörnyű a hétvégém, összeomlott a tanulási rendszerem, le vagyok maradva 1 nappal, és mindjárt érettségi. :(
16/22 anonim válasza:
Hát én nagyon szeretnék unatkozni. Államvizsgára tanulok, már csak néhány nap van addig.
17/22 anonim válasza:
És az érettségiző kommentelőhöz hasonlóan vagyok. Kiderült, hogy többet kell tanulni, mint arra számítottam.
18/22 anonim válasza:
Reggeltől estig tanultam :DD vizsgákra.
Inkább már mennék haza skyrimozni :DD
19/22 anonim válasza:
Nekem is unalmas volt :(
Egész nap feküdtem meg ettem..
Nem bírom a meleget.
20/22 anonim válasza:
Szombat déleőtt dolgoztam,délután kimentem a strandra a csajokkal,este arckezelést csinált nekem a kozmetikus barátnőm.Ma meg pihizek,elmegyek futni,bolognait csinálok és takarítani kellene.Este megyek éjjeles műszakba,rápihenek egy napozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!