Transznemű vagyok, kinek mondjam el?
Figyelt kérdés
Elég régóta tudom, hogy az nem egyszerű utálat, amit a testem iránt érzek. Ez annál több. Gyűlölöm a melleimet és már nem tudom mit kezdjek velük. A bő ruhák nem segítenek. Azt sem tudom, hogy kivel beszélhetnék, ugyanis a szüleim nagyon az LGBT közösség ellen vannak. Ha ez nem lenne elég, meleg is vagyok! Mit tehetnék? Kihez forduljak?2015. máj. 27. 21:35
1/31 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy. Ha van egy olyan barátod vagy partnered, akiben megbízol, akkor szerintem neki. Esetleg elmehetsz pszichológushoz, hogy hogyan beszéld ezt meg a szüleiddel.
2/31 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Tudom, elég fiatal. Az a baj, hogy vannak barátaim, és van olyan, akibe megbízok ilyen szinten, de valahogy soha nem merném elmondani neki.
2015. máj. 27. 21:42
3/31 anonim válasza:
vagyis lány vagy, a lányokhoz vonzódsz, de szeretnél fiú lenni, farokkal, mindennel együtt, vagy csak a melleid zavarnak?
Egyébként lehet operálni amúgy simán, kérdés 18 év alatt engedik-e, és lehet-e... amúgy sztem várd ki a 18 évet, meg másrézt.. nem tudom, lehet hogy drága egy iylen műtát.
4/31 anonim válasza:
Még várj egy kicsit, ez most azért van mert serdülő korban vagy, majd ha 20+ leszel el lehet rajta gondolkodni.
5/31 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled erről, anonim módon
6/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Nem, lány vagyok, fiú szeretnék lenni és a fiúk tetszenek. :) Ez már serdülő korom előtt is így volt.
2015. máj. 27. 22:22
8/31 anonim válasza:
Na ezzel azért még várj, valószínűleg el fog múlni, csak a hormonok összevisszasága a hibás. Vagy a média meg egyebek. Pl egy csomó yaoi-t néző lánnyal beszéltem már aki azt hitte fiú belül... de aztán felnőttek és normális nők lettek. Már nem néznek yaoit és nem hiszik hogy meleg fiúk. Van ilyen.
10/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a média, mert elég régóta így érzek és egyszerűen rosszul érzem magam lányként. Köszi a válaszokat. :) Utolsót úgy látom bevezettem a világ egy olyan részébe, amit eddig nem igazán ismert. :D
2015. máj. 28. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!