Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem fura ha egy ember egyedül...

Nem fura ha egy ember egyedül megy el helyekre?

Figyelt kérdés
Sziasztok. most vagyok 14-15 éves és nincs nagy baráti köröm , de félek egyedül elmenni valahova mindig úgy érzem magam mintha engem figyelnének hogy milyen szánalmas hogy egyedül van . Szerintetek ez igaz?

2015. máj. 27. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Környezettől függ. Én is gyakran egyedül megyek el biciklizni, parkba, kiállításra, vásárolni. Nem értem, miért kellene mindig valakinek lennie velem. Szeretek egyedül lenni, sokszor idegesít is ha ott van valaki. Nem tudok tőle a saját dolgaimon gondolkodni, mert kommunikálni kell vele. Én kis városban nőttem fel, ahol mindenki ismer mindenkit és sokszor kérdezgették hogy miért vagyok egyedül, én meg csodálkozva válaszoltam, hogy de hát miért ne legyek egyedül?

Mióta elköltöztem nagyobb városba, a kutyát nem érdekli hogy hova hanyadmagammal megyek. Az embereknek itt van jobb dolga is, mint azt figyelni, hogy egy idegen épp hol van, mit csinál és kivel.

2015. máj. 27. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten szeretek egyedül sétálni, megnyugtat. Eddig nem vettem észre, hogy bárki figyelne vagy bármi hasonló.

Egyik ismerősöm egyedül szokott Mekizni hetente párszor egyedül. Őt sem nézi senki.

2015. máj. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!