A magányos, kirekesztett emberek miért nem fognak össze, hogy megszüntessék ezt az állapotot?
Nekem sincsenek barátaim, egyszerűen nem igazán járok el , csak a megszokott helyekre a gyerekemmel, nagyon zárkózott vagyok, és nincs gyakorlatom a személyes beszédben.
De azt azért nem mondanám hogy ha valaki szeretne barátkozni hogy elutasítanám, nekem nem nagyon megy ez a játszótéren a leszólítás dolog, egyrészt mert állandóan figyelnem kell a gyerekemre mert még kicsi el sem kezdenénk a beszélgetést de már húz a gyerekem máshová.
Én pl félek hogy engem nagyon unalmasnak találnak, vagy hogy nem tudunk miről beszélgetni.
És igen egy magányos nő szeret a gondjairól beszélni, de viszont szereti meghallgatni más hasonló gondjait is és kis nyugvás az nekünk hogy nem vagyunk egyedül.
Én azt vettem észre hogy csoportokra van osztva mindenki.
A cigány lányok csak cigány lányok társaságában érzik jól magukat, a gazdagabbak csak pénzesekkel állnak szóba, a szegények csak szegényekkel.
pl a kisgyerekes anyukák és az akiknek még nincsen babájuk azok között nagyon ritkán alakul barátság.
Én anyukákat látok párosával mindenhol.
Szerintem a téma hozza őket össze.
Az érdeklődési kör.
Én pl nem vagyok szép, soha nem volt szép barátnőm még az általános suliban sem.
Valahogy a szépek undorodnak tőlem vagy egyszerűen égőnek tartanak.
Nem tudom.
Szóval én szeretek beszélgetni csak gyakorolni kéne. :-)
Én tavaly augusztus-szeptember tájékán egy ideig támogattam itt az oldalon egy 22 éves lány kezdeményezését (privátban is leveleztem vele), aki találkozót szeretett volna szervezni - korosztálytól függetlenül.
Ha érdekelnek a részletek, szívesen levelezek veled privátban. :)
A magány a földi életöl kiábrándult emberek "privilégiuma"!
"Ádám és Éva" szabad akaratukból jöttek földi életre mert a földi életet szépnek és jónak találták!
Tehát aki szabad akaratából úgy dönt hogy ez mégsem jó, halála után mehet a mennyekbe!
Az őngyílkosságot azért ítéli el a sokaság: Mert irigyek!
Kedves Kérdező!
13-as válaszoló vagyok.
Jól sejtem, hogy a nyári szünidő (diákoknak vakáció, felnőtteknek szabadságolások), stb. kapcsán fogalmazódott meg benned a kérdés?
Szeretnél újabb embereket megismerni, esetleg nyári idénymunkát vállalni - vagy egyéb nyári közös programok részvételére buzdítani embereket (pl. civil kezdeményezés létrehozása?) :)
Vagy tévedek?
Kedves Kérdező!
13-as és 15-ös válaszoló vagyok.
Nem bántásból, hanem jószándékból írtam ki segítő jellegű kérdéseket. Konkrét célkitűzés nélkül elég nehéz motiválni embereket (sőt, saját magával is így van néha az ember - ha bevallja, ha nem.) Ezt tapasztalatból írom.
Ha élni szeretnél az általam felkínált lehetőséggel, nyugodtan megkereshetsz privátban. De ha úgy gondolod, hogy nem kérsz a segítségemből, szíved joga elutasítani.
Szabad akaratod van, úgy döntesz, ahogy neked tetszik.
Ha esetleg félreértettem a kommentedet, elnézésedet kérem (testbeszéd hiányában elég könnyű "elbeszélni" egymás mellett.)
Ez egy igen jó kérdés!
Annyi magányos embert látni itt (ha még csak a fele is igaz), hogy mindenki találhatna magának barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!