Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magányos, kirekesztett...

A magányos, kirekesztett emberek miért nem fognak össze, hogy megszüntessék ezt az állapotot?

Figyelt kérdés
Sokan kiírnak ide kèrdèst amiatt, hogy magányosak, nincsenek barátaik, èn is, de hiába írok Nekik, nem írnak vissza. Hogyan lehetne ebből kitörni így? :(

2015. máj. 21. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem is az a bajom, amit 3 írt. Azért nem írok ebben a kategóriában senkire, mert a legtöbbel úgyis abból állna a beszélgetés, hogy beszélünk az ő problémájáról és abszolút egyoldalú.
2015. máj. 21. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek barátaim, egyszerűen nem igazán járok el , csak a megszokott helyekre a gyerekemmel, nagyon zárkózott vagyok, és nincs gyakorlatom a személyes beszédben.

De azt azért nem mondanám hogy ha valaki szeretne barátkozni hogy elutasítanám, nekem nem nagyon megy ez a játszótéren a leszólítás dolog, egyrészt mert állandóan figyelnem kell a gyerekemre mert még kicsi el sem kezdenénk a beszélgetést de már húz a gyerekem máshová.

Én pl félek hogy engem nagyon unalmasnak találnak, vagy hogy nem tudunk miről beszélgetni.

És igen egy magányos nő szeret a gondjairól beszélni, de viszont szereti meghallgatni más hasonló gondjait is és kis nyugvás az nekünk hogy nem vagyunk egyedül.

Én azt vettem észre hogy csoportokra van osztva mindenki.

A cigány lányok csak cigány lányok társaságában érzik jól magukat, a gazdagabbak csak pénzesekkel állnak szóba, a szegények csak szegényekkel.

pl a kisgyerekes anyukák és az akiknek még nincsen babájuk azok között nagyon ritkán alakul barátság.

Én anyukákat látok párosával mindenhol.

Szerintem a téma hozza őket össze.

Az érdeklődési kör.

Én pl nem vagyok szép, soha nem volt szép barátnőm még az általános suliban sem.

Valahogy a szépek undorodnak tőlem vagy egyszerűen égőnek tartanak.

Nem tudom.

Szóval én szeretek beszélgetni csak gyakorolni kéne. :-)

2015. máj. 22. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Én tavaly augusztus-szeptember tájékán egy ideig támogattam itt az oldalon egy 22 éves lány kezdeményezését (privátban is leveleztem vele), aki találkozót szeretett volna szervezni - korosztálytól függetlenül.

Ha érdekelnek a részletek, szívesen levelezek veled privátban. :)

2015. máj. 23. 19:13
 14/18 Atomkakas ***** válasza:

A magány a földi életöl kiábrándult emberek "privilégiuma"!

"Ádám és Éva" szabad akaratukból jöttek földi életre mert a földi életet szépnek és jónak találták!

Tehát aki szabad akaratából úgy dönt hogy ez mégsem jó, halála után mehet a mennyekbe!

Az őngyílkosságot azért ítéli el a sokaság: Mert irigyek!

2015. máj. 27. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

13-as válaszoló vagyok.

Jól sejtem, hogy a nyári szünidő (diákoknak vakáció, felnőtteknek szabadságolások), stb. kapcsán fogalmazódott meg benned a kérdés?

Szeretnél újabb embereket megismerni, esetleg nyári idénymunkát vállalni - vagy egyéb nyári közös programok részvételére buzdítani embereket (pl. civil kezdeményezés létrehozása?) :)

Vagy tévedek?

2015. máj. 28. 13:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen ilyen jellegű szándékom se, csak ha már több tízezren vagyunk magányosak, miért nem találunk magunknak barátokat?
2015. máj. 31. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

13-as és 15-ös válaszoló vagyok.

Nem bántásból, hanem jószándékból írtam ki segítő jellegű kérdéseket. Konkrét célkitűzés nélkül elég nehéz motiválni embereket (sőt, saját magával is így van néha az ember - ha bevallja, ha nem.) Ezt tapasztalatból írom.

Ha élni szeretnél az általam felkínált lehetőséggel, nyugodtan megkereshetsz privátban. De ha úgy gondolod, hogy nem kérsz a segítségemből, szíved joga elutasítani.

Szabad akaratod van, úgy döntesz, ahogy neked tetszik.

Ha esetleg félreértettem a kommentedet, elnézésedet kérem (testbeszéd hiányában elég könnyű "elbeszélni" egymás mellett.)

2015. máj. 31. 14:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez egy igen jó kérdés!

Annyi magányos embert látni itt (ha még csak a fele is igaz), hogy mindenki találhatna magának barátokat.

2015. jún. 16. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!