Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincsenek barátaim. Nekem...

Nincsenek barátaim. Nekem vagy a közöny vagy a szívatás jut. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Akik úgy mond a haverjaim csak csúfolnak és röhögnek a kinézetemen meg ilyesmin. A többiek pedig tesznek egy nagyot a fejemre. Ez így nem élet. Én csak normális kapcsolatokat akarok, hiába teszek érte egy idő után újra jön a közöny vagy a szivatás.

26/F

2015. máj. 15. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak ugratnak inkább a külsőddel és nem gondolják komolyan, hanem inkább azt várják, hogy te is vissza piszkáld őket?
2015. máj. 15. 22:38
 2/4 anonim válasza:
Hát ezt így ismeretlenül nehéz megmondani mit csinálj. Én is barátok nélkül vagyok, de ezen próbálok változtatni. Az utóbbi időben kezdtem el jobban keresni az emberek társaságát. Én így annyit tudok tanácsolni, hogy keress egy pszichológust aki tud segíteni. Lehet, hogy nem akarsz vagy hülyeségnek tartod esetleg gáznak, legalább is én így gondoltam korábban. Viszont pár hónapja elkezdtem járni és úgy érzem segített. Az első pár alkalommal nem láttam sok értelmét, de hosszú távon sztem hasznos. Sok mindenben tudnak segíteni. Én most már hiszem, hogy meg tudom változtatni az életem. Amúgy sztem ha az úgy mond haverjaid meg tényleg folyton csak csesztetnek meg nem foglalkoznak veled akkor hagyd őket és próbálj másokat keresni. Próbálj minél magabiztosa, nyitottabb és pozitívabb lenni. Fel a fejjel!
2015. máj. 15. 22:59
 3/4 anonim válasza:
Ha pszichológushoz mégsem tudsz elmenni pl. anyagiak miatt akkor azt mondanám, hogy olvasgass könyveket esetleg cikkeket a neten pozitív gondolkodás, személyiségfejlesztés, kapcsolatok meg hasonló témákban.
2015. máj. 15. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ha 26 évesen, a feltételezhetőleg 26 éves barátaid a külsőddel vannak elfoglalva, akkor én a helyedben lecserélném őket komolyabb gondolkodásúakra.

Nem az oviban vagytok már

2015. máj. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!